Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 23:46

Έκαναν “σεφτέ” οι παμπαίδες του Μαρπησσαϊκού κόντρα στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα των παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων πανηγύρισε ο Μαρπησσαϊκός.

Η ομάδα της Πάρου επικράτησε με σκορ 36-63 του Πανναξιακού ΑΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” στον δεύτερό της αγώνα τη φετινή σεζόν και την ήττα από τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και χάρηκαν νικητές και ηττημένοι. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Γιάννη Καραγκιολίδη και τον Βαγγέλη Μουρογιάννη για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλαβρός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-21, 14-43 (ημίχρονο), 30-55, 36-63.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Ιωαν. Καραγκιολίδης): Τσακωνιάτης, Λιανός 2, Γεωργακόπουλος, Κουλάου, Ζάκο, Δρυς 14, Βάβουλας, Σοφικίτης 4, Βερύκοκκος, Μαργαρίτης 14, Θεοδοσίου 2, Κονδύλης.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Κεφάλας, Μηναδάκης 20 (1), Πετρόπουλος 6, Γλάρος 2, Ρούσσος 8, Κλαμπατσέας 6 (2), Τριβυζάς Ηρ., Τριβυζάς Κων. 21.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares