Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 13:38

Μπασκετική πανδαισία στο ΔΑΠΠΟΣ με τους τελικούς του «Basketaki Santorini League»

Μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση που ανεβάζει τον αθλητικό πήχη στο νησί της Σαντορίνης θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, υπό την αιγίδα του δραστήριου οργανισμού του Δήμου Θήρας.

Ο λόγος για τους τελικούς της διοργάνωσης του «Basketaki Santorini League», που αναμένονται με ανυπομονησία και αναμένεται να χαρίσουν όμορφες μπασκετικές στιγμές στους φιλάθλους του νησιού και όχι μόνο, καθώς θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη από το sportcyclades.gr.

Ο ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με το ''Basketaki'' έχουν ετοιμάσει αρκετά happenings που θα συνθέσουν ένα περιβάλλον αθλητικής γιορτής.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή, με τον Μικρό τελικό στις 16:30, όπου οι Bombayers θα αναμετρηθούν με τους Ka Min Soon, ενώ στις 18:30, Λύκοι και Πήγασος θα αγωνιστούν με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ:

Η γιορτή του τοπικού μπάσκετ πρόκειται να φτάσει στο αποκορύφωμά της την Κυριακή 20 Μαρτίου 2021, όπου θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ οι τελικοί του «Basketaki Santorini League».Οι Λύκοι… εφορμούν στον τελικό (18:30) με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους θα πρέπει να κάμψουν τις αντιστάσεις των… μπαρουτοκαπνισμένων παικτών του Πήγασου.Να σημειωθεί ότι τόσο οι πρωταθλητές, όσο και οι «ιπτάμενοι» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησαν τους ίδιους βαθμούς, σημειώνοντας δέκα νίκες και δύο ήττες. Στην φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών, οι Λύκοι έφτασαν ως εδώ αποκλείοντας κατά σειρά τους Pollo Nuggets και τους Bombayers, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Πήγασος χρειάστηκε να επικρατήσει των Ka Min Soon στον ημιτελικό.Νωρίτερα, οι Bombayers θα αναμετρηθούν με τους Ka Min Soon στον μικρό τελικό (16:30) με φόντο την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών. Μάλιστα, στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές και οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών.  Η είσοδος στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τις δύο αναμετρήσεις θα είναι δωρεάν και θα τηρηθούν βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ όλα τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ όσοι δεν θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο την Κυριακή θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους τελικούς σε live streaming μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας www.sportcyclades.gr

Τελικοί Basketaki Santorini League1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares