Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 20:28

Βασίλης Φαρούπος: Υπάρχει φως στο τούνελ, το μπάσκετ στην Αντίπαρο δεν θα “σβήσει”

Έντονο κυκλαδίτικο… άρωμα είχε η εκπομπή “Κάθε πόλη μια μπασκέτα” με τον εκλεκτό συνάδελφο και συνεργάτη, τον δημοσιογράφο Αργύρη Παγαρτάνη στο ΕΟΚ WebRadio.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου το μεσημέρι “φιλοξενήθηκε” ο πρόεδρος του Πλοηγού Αντιπάρου και αντιπρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο Βασίλης Φαρούπος, ο οποίος ανέλυσε τα δεδομένα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ο Φαρούπος, αναφέρθηκε στο ένα εκ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει την παρούσα φάση ο σύλλογός του κι αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη πιστοποιημένου προπονητή στην ομάδα, αφού ο ίδιος είναι εκείνος που κάθεται σε κάθε παιχνίδι των “πορτοκαλί” στην άκρη του πάγκου.

«Ο στόχος που έχουμε σαν σωματείο πλέον δεν είναι να μπούμε για παράδειγμα στο final-4», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαρούπος και πρόσθεσε: «Είναι το να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Με την αλλαγή του νόμου αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε να βρούμε πιστοποιημένο προπονητή καλαθοσφαίρισης. Έχουμε σύμβαση με πιστοποιημένο προπονητή που είναι και μόνιμος κάτοικος της Αντιπάρου, αλλά είναι κολύμβησης. Δεν υπάρχει κανένας μόνιμος κάτοικος που έχει πιστοποίηση καλαθοσφαίρισης. Ξέρουμε δύο στην Πάρο, που όμως είναι ήδη προπονητές σε μεγαλύτερα σωματεία και τώρα ψάχνουμε να βρούμε. Δεν είναι μόνο η οικονομική δυνατότητα. Είναι και το ποιος θα δεχτεί να παρατήσει τον τόπο διαμονής του, για να έρθει στην Αντίπαρο χειμώνα καλοκαίρι για να προπονεί μια παιδική και μια εφηβική ομάδα. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση…».

Όσο για το πως… βλέπει την επόμενη ημέρα; Ο Αντιπαριώτης παράγοντας ξεκαθάρισε: «Είμαστε σε μια φάση αναμονής. Έχουμε δει ότι κάτι πάει να αλλάξει στην ΕΟΚ και η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ, ο Γιώργος Ονάσογλου με τον κύριο Λιόλιο για να δώσει λύση στα προβλήματα, μας κάνει αισιόδοξους. Βλέπουμε ένα “φως στο τούνελ” και ελπίζουμε να μη “σβήσει”. Εμείς πάντως κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε και δε σταματάμε».

Διαβάστε επίσης

Το βάρος στις μικρές ηλικίες από Λιόλιο στη συνάντηση με τους προέδρους των Ενώσεων

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares