Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 19:56

Πρώτη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο ΑΟ Πάρου για τις γυναίκες του Πανναξιακού ΑΟΚ, “μουρμούρες” από τις εξέδρες

Την πρώτη του νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ πανηγύρισε ο Πανναξιακός ΑΟΚ την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

PANNAXIAKOS AOK GYNAIKES ME AO PAROU 1

Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης επικράτησε με σκορ 52-26 του ΑΟ Πάρου και ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η ήττα αυτή ήταν η τρίτη για τις Παριανές του Γιώργου Ζαμπακόλα μετά από αυτές από τον ΑΟ Άνδρου που διεξήχθησαν στις 27 & 28 Νοεμβρίου στην Σύρο.

Με την διαφορά ηλικίας των αθλητριών των δύο ομάδων να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, οι οικοδέσποινες κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο με τις φιλοξενούμενες να στέκονται αξιοπρεπέστατα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου απέναντι σε πιο έμπειρες αθλήτριες.

Παρά το γεγονός πάντως πως ο Πανναξιακός έφτασε σχετικά άνετα στο ροζ φύλλο αγώνα, δεν έλειψαν και οι… γκρίνιες στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”. Αρκετοί ήταν εκείνοι, γονείς και φίλοι, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την μη χρησιμοποίηση των ντόπιων αθλητριών όταν το σκορ είχε ξεφύγει ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους και να τις καμαρώσουν οι δικοί τους άνθρωποι που πήγαν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειές τους.

PANNAXIAKOS AOK GYNAIKES ME AO PAROU 5

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-6, 27-14 (ημίχρονο), 40-22, 52-26.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Δημ. Πετρακάκης): Φαρκώνα 7, Κατσούλη, Βουδια, Καπαρέλη 2, Ηλιάκη 9, Καναβάρου 2, Σαραγιώτη 11 (1), Κουκή 4, Γιαμούρη, Βάβουλα 2, Γλέζου 8, Καραμιχάλη 7.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Ζαμπακόλας): Κοττίκα 2, Ακάλεστου, Ρούσσου, Αποστολοπούλου 4, Βιώνη 10, Περράκη, Καραντάκη Β., Καραντάκη Νικ., Συριανού, Οικονόμου, Πετροπούλου 10 (1).

PANNAXIAKOS AOK GYNAIKES ME AO PAROU 2PANNAXIAKOS AOK GYNAIKES ME AO PAROU 3PANNAXIAKOS AOK GYNAIKES ME AO PAROU 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares