Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:56

Επιστροφή στο “Δημήτριος Περιστεράκης” έπειτα από 2.146 ημέρες για τον Παύλο Παπάδη

Παίκτης του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και με τη… βούλα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Παύλος Παπάδης όπως αυτός ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης.

Τελευταία φορά που επισκέφθηκε ως αντίπαλος ο 27χρονος γκαρντ το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” ήταν πριν πέντε χρόνια (20/03/2016). Όταν ως παίκτης του Πρωτέα Βούλας αγωνίστηκε κόντρα στον Πανναξιακό ΑΟΝ (σ.σ. η φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο ματς με τον Παπαδή να μαρκάρει τον “μασκοφόρο” νυν συμπαίκτη του στον ΑΠΑΣ, τον Παναγιώτη Πολίτη) στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής με την αθηναϊκή ομάδα να γνωρίζει την ήττα (77-70) από το σύνολο του Δημήτρη Δαμιανίδη και τον Παπάδη να έχει μόνο χρόνο συμμετοχής .

Στο ματς του πρώτου γύρου, σε ένα ματς… παρωδία, αφού εκτός του Θοδωρή Καζακίδη που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και του Αλέξανδρου Μαγιντόμπε, τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανναξιακού επέλεξαν να μην αγωνιστούν στην αναμέτρηση της 29ης Νοεμβρίου του 2015, ο ΠΑΟΝ γνώρισε την “βαριά” ήττα με σκορ 87-44. Στο εν λόγω ματς, ο Παπάδης είχε τελειώσει το ματς με 7 πόντους κι ένα εύστοχο τρίποντο.

Ίδια αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα είχε και στην αναμέτρηση κόντρα στη νυν ομάδα του. Όταν ως αθλητής της ΧΒΑ είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” τον Δεκέμβριο του 2019, όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής η ομάδα της Εύβοιας είχε κερδίσει τους “ορεινούς” του Θοδωρή Αλμπάνη με σκορ 70-64 .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares