Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 15:07

Τάσος Νικητόπουλος: Περιορίσαμε τα ατού του ΑΠΑΣ και τα καταφέραμε

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του απέναντι στα ατού του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας σύμφωνα με τον προπονητή του ΚΑΟ Κορίνθου, του Τάσου Νικητόπουλου.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του σωματείου της Πελοποννήσου στο facebook, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εντός έδρας νίκη (73-65) της ομάδας του την περασμένη Κυριακή για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των παικτών του.

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικητόπουλος και πρόσθεσε: «Πάντα μία νίκη μετά από μία διακοπή σε φέρνει σε καλύτερο ρυθμό. Ήταν ένα ματς που από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά κυριαρχήσαμε στην άμυνα και στην τακτική που θέλαμε να στείλουμε τη μπάλα σε άλλους παίκτες εκτός από τον Μιλεντίγιεβιτς και τον Ψαρόπουλο και νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε».

Αναφερόμενος στους καλαθοσφαιριστές του, είπε: «Αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν και την… ψυχή τους ακόμη. Πήραμε περισσότερες κατοχές, “εκτελέσαμε” και καλύτερα μετά από καιρό και ήρθε αυτή η πολύ μεγάλη νίκη».

Όσο για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι κόντρα στην κυκλαδίτικη ομάδα; «Κάθε ματς το φοβάμαι, πόσο μάλιστα με τα Φανάρια που έχει ένα ρόστερ πολύ καλό και είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία».

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares