Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 20:11

Θανάσης Λιόνας: Έχουμε δύσκολη αποστολή , θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί

Σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Sportcyclades, ο Προπονητής της Αχαγιάς, Κος Θανάσης Λιόνας, χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τον ΑΠΑΣ τονίζοντας ότι η αποστολή της ομάδας του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός των περιφερειακών σουτ των παιχτών του ΑΠΑΣ είναι τα σημεία κλειδιά που θα κρίνουν το νικητή της αναμέτρησης.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ναξιώτικου Συλλόγου για την υποδειγματική φιλοξενία , ευχόμενος η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό μαραθώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Κοουτς πριν λίγο καιρό κληθήκατε να αναλάβετε τις τύχες της ομάδας η οποία διέρχεται μιας περιόδου αρνητικών αποτελεσμάτων. Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στους παίχτες σας ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών ;

«Με την ομάδα υπάρχει σχέση από προηγούμενες επιτυχημένες σαιζόν.όντως η ομάδα είναι σε δυσκολία όμως βγάζει και ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίζει στα τρία τελευταία ματς με τις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.στόχος είναι να κερδίσουμε ότι μπορούμε από αυτά τα ματς αλλά να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για τα παιχνίδια που έρχονται».

- Αυριανός αντίπαλος η ομάδα της Νάξου ,ο ΑΠΑΣ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας . Τι γνωρίζετε για την ομάδα της Νάξου;

«Γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ομάδα της Ναξου ..έχουμε κάνει την κατασκοπεία μας.είναι μια δυνατή έμπειρη ομάδα το πιστοποιεί και η θέση της στη βαθμολογία .ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή όμως είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

- Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί η αυριανή αναμέτρηση ;

«Το ματς θα κριθεί στο αν θα καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τα τρίποντα που σκοράρει η Ναξος».

- Σας προβληματίζει η αγωνιστική αδράνεια της ομάδας σας ,αφού την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό ;

«Το αγωνιστικό ρεπό μας ωφέλησε γιατί δουλέψαμε περισσότερο στοιχεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε».

- Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή χρονιά ;

«Η παραμονή είναι ο στόχος και αν επιτευχθεί θα είναι μεγάλη επιτυχία .Είμαστε διατεθειμένοι όλοι μας να προσπαθήσουμε σκληρά και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Εδώ να αναφέρω την καλή φιλοξενία της ομάδας της Ναξου την ευχαριστούμε και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares