Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 11:41

Είμαστε σε καλή ψυχολογία, θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι στη Νάξο

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο guard της ΦΕΑ (προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ) Λευτέρης Καραλευθέρης.

Ο ταλαντούχος αθλητής που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα δήλωσε πως στην ομάδα του υπάρχει πολύ καλό κλίμα και ότι σκοπός όλων είναι να ευχαριστιούνται το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες!!

Δήλωσε ακόμη πως η ομάδα της Νάξου , ο ΑΠΑΣ είναι ένα δυνατό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο , συμπληρώνοντας πως η εικόνα του Ναξιώτικου Συλλόγου είναι παραδειγματική όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

- Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την επιστροφή στις νίκες επί της Αχαγιας την περασμένη αγωνιστική ;
Την περασμένη αγωνιστική ήταν μια νίκη σημαντική για εμάς …ωστόσο αυτό είναι το ξεχωριστό προσόν της ΦΕΑ σε νίκες και ήττες να υπάρχει πάντα ένα χαρούμενο και ζεστό κλίμα ..αυτό με κράτησε κυρίως στον 5ο χρόνο συνεχόμενο εκπροσωπώντας το συγκεκριμένο σωματείο !

- Τι γνωρίζεις για τον ΑΠΑΣ ;

Με τον ΑΠΑΣ προσωπικά έχω βρεθεί αντίπαλος μόνο μια φορά για να είμαι ειλικρινής στη γ εθνική και θυμάμαι ότι ήταν ήττα …από εκει και πέρα βάσει τον κορμό της ομάδας είναι πολύ γερή ομάδα με τεράστια υποστήριξη και αγάπη απ τον κόσμο της Ναξου... η εικόνα είναι παραδειγματική

- Τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νάξο ;
Προσωπικά πιστεύω είμαστε μια ομάδα ψυχολογίας ..όποτε το μόνο που έχουμε να κάνουμε ειναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με διάθεση παντα …φυσικά μιλάμε για μια πολύ δυνατή έδρα …αλλά το σημαντικότερο ειναι να υπάρχει όρεξη.

- Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ;
Στόχος κυρίως της ομάδας ειναι παντα η ευχαρίστηση του αθλήματος …δυστυχώς μας έχει χτυπήσει η ατυχία φέτος με τραυματισμούς και απουσίες όμως ο στόχος παντα ήταν να το ευχαριστηθεί ο καθένας μας ξεχωριστά και με ευχάριστο τρόπο…ίσως και αυτό να ήταν ο λόγος που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία η ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες μεχρι τωρα…αποφυγή άγχους και ευχαρίστηση…ειναι κάτι το οποίο ο κοουτς Καρατζας μας το υπενθυμίζει συχνά !

- Πώς βλέπεις τον Όμιλο, εχεις ξεχωρίσει φαβορί ;

Σιγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες με πολύ ισχυρό κορμό ..δεν θέλω να φανώ βιαστικός διότι είναι πολύ νωρίς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα …η β εθνική είναι γεμάτη εκπλήξεις …κάθε ματς ξεχωριστά έχει και τη δίκη του δυσκολία …δεν υπάρχει ευκολο ματς φέτος όλες …
Για το τέλος θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ ένα υγιές παιχνίδι και μια ευχαρίστηση μεγάλη για την φιλοξενία του ΑΠΑΣ στο γήπεδο τους !!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares