Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 21:02

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του από τον Πανελευσινιακό ο ΑΠΑΣ Νάξου

Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το "Κάστρο" του ο ΑΠΑΣ σήμερα στη Νάξο και υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα του στο Πρωτάθλημα από τον Πανελευσινιακό σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, με σκορ 66-69.

Ο Ναξιώτικος Σύλλογος έμεινε μακριά από τα υψηλά επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων εντός έδρας αναμετρήσεων και ήταν νευρικός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι τέλους και να πάρουν τελικά τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν μουδιασμένα μέχρι τα μισά του 1ου Δεκαλέπτου όμως από εκεί και πέρα με όπλο το καλό αμυντικό tranistion βρήκαν ρυθμό πήραν διαφορά μέχρι και 11 πόντων (20-9) , για να κλείσουν το δεκάλεπτο με 21-13.

Στο 2ο Δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ροκάνισαν τη διαφορά.

APAS ME ELEYSINA

Δείχνοντας πιο συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευόμενοι τη νευρικότητα και τη "βιασύνη" των γηπεδούχων να "τελειώσουν" το ματς έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 36-35.

Στο 3ο Δεκάλεπτο (που είναι το "καλό" στατιστικά δεκάλεπτο του Ναξιώτικου Συλλόγου στις εντός έδρας αναμετρήσεις) ο ΑΠΑΣ "πάτησε γκάζι" και πήρε διαφορά 7 πόντων με τη λήξη του , 56-49

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δεν είχαν καθαρό μυαλό ούτε σε άμυνα , ούτε σε επίθεση, με αποτέλεσμα να "ανοίξει" η όρεξη των φιλοξενουμένων.

Ο Πανελευσινιακός "τρέχοντας" ένα επιμέρους σερί 11-0 μετέτρεψε το εις βάρος του 59-49 σε 59-60 υπέρ του , βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Λευτέρη Τσαουσίδη.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον ΑΠΑΣ να έχει πάντα το προβάδισμα αλλά τον Πανελευσινιακό να μην εγκαταλείπει.

1:36'' πριν το τέλος με το σκορ 64-60 υπέρ των γηπεδούχων έχουμε τη φάση που σημάδεψε και επισκίασε αρνητικά το παιχνίδι καθώς ο Ρεκουνιώτης των φιλοξενουμένων έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από προσπάθεια για lay up και φάουλ που κέρδισε χτυπώντας στον αυχένα. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 15 λεπτά καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί ο αθλητής στο Κέντρο Υγείας Νάξου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

ELEFSINA ME APAS

Αυτή η διακοπή λειτούργησε καταλυτικά , καθώς οι μεν γηπεδούχοι υπέπεσαν σε τραγικά λάθη οι δε φιλοξενούμενοι συσπειρώθηκαν και με ψυχραιμία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών πήραν τελικά τη νίκη με 69-66.
Συμπερασματικά , ο ΑΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να πετύχει μια τεράστια νίκη καθώς παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή μέρα , είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Ειδικά τα τελευταία 1.36' θα πρέπει να ξεχαστούν γρήγορα αφού έγιναν τραγικά λάθη που "έσπρωξαν" τους φιλοξενούμενους στη νίκη.

Από την άλλη ο Πανελευσινιακός έδειξε καλά διαβασμένος , περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια του ακόμα και όταν ο ΑΠΑΣ ξέφευγε στο σκορ, δείχνοντας χαρακτήρα και πιστοποιώντας ότι αποτελεί ένα πολύ δυνατό σύνολο στον 1ο Όμιλο.

Φύλλο Αγώνα

Δεκάλεπτα: 22-13, 36-35, 56-49, 66-69

ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια'' (Τσαουσίδης): Πολίτης, Δόγκλης, Ψαρόπουλος 13(2), Μάκαρης 2, Προδρόμου 12(2), Χάρος 2, Βουτυρόπουλος, Σαρρής 2, Αναγνωστόπουλος 4, Σεϊντίνι, Κατσουλάκος, Μιλεντίγιεβιτς 31(3)

Πανελευσινιακός (Βούλγαρης): Πούρης, Κούτουλα 3, Καράμπελας 9(2), Πετρόγιαννος 1, Θεοδοσίου 18(2), Κρασάκης 8, Μουμπάρακ 19(2), Λεκάκης, Παπαφλωράτος, Ρεκουνιωτης 7, Μαυρομιχάλης, Δενδρινός 4

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares