Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:13

Οι αντίπαλοι των Φαναριών στα μπαράζ...

andon-fanaria-pannaxiakos-1-18-2-2012

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία και το s.c σας παρουσιάζει το προφίλ των αντιπάλων του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Θα ξεκινήσουμε με το φαβορί για την άνοδο που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή Λέσβου Παπάδο Γέρας. Η ομάδα της Μυτιλήνης μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, έχει βάλει σκοπό να επανέλθει και μάλιστα δυναμικά αφού πραγματοποίησε αρκετές καλές μεταγραφές και αποτελείται από εξαιρετικά "πλούσιο" ρόστερ.
Οι παίκτες που ξεχωρίζουν, είναι οι αδερφοί Γιάννης και Γρηγόρης Ζεστός, ο πρώτος μάλιστα είναι και ο προπονητής, ο 32χρονος σέντερ με ύψος 2.12 μ. Αγκί Ιμπέζα και ο Σαρήμπαλης. Ο Παπάδος Γέρας έκοψε πρώτος το νήμα αήττητος με 26 συνολικά νίκες και κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.
Μάλιστα ρεκόρ για την ομάδα της Λέσβου είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια νίκησε με διψήφια διαφορά.

papados

Πρωταθλήτρια ομάδα Χίου οι Ίωνες, οι οποίοι ισοβάθμησαν στην 1η θέση της Α΄κατηγορίας Χίου ισοβαθμώντας μάλιστα με τον ΒΑΟΛ από τον οποίο πήρε την πρωτιά λόγο διαφοράς πόντων. Οι Ίωνες σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί αφού πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ και το κυριότερο προέρχεται από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

IONES ANDRES


Στην κορυφή της Δωδεκανήσου τερμάτισε ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος για 2η συνεχόμενη χρονιά (και 5η συνολικά) με 14 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ρόδου έχει στον πάγκο της τον προπονητή Χρήστο Καλαϊτζίδη αλλά και αρκετούς ικανούς και έμπειρους παίκτες, όπως Κώστας Λιβιεράτος, Γιάννης Βούρος και Άλκης Σιώκος. Ο ΑΣΚ Ιβίσκος έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική μέχρι σήμερα δυο χρονιές (1990-00 και 2004-05) αλλά δεν έχει καταφέρει να παραμείνει.

ibiskos

Συνεχίζουμε με τον πρωταθλητή Σάμου/Ικαρίας που δεν είναι άλλος από τον ΠΑΣ Ίκαρο Ικαρίας, ο οποίος τερμάτισε πρώτος και μάλιστα αήττητος στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία της ομάδας της Ικαρίας είναι η 9η φορά που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια (όπως αναφέρει η ΕΟΚ). Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο ΠΑΣ Ίκαρος τη σεζόν 2010-11 είχε αγωνισθεί στη Γ' Εθνική, ως τρίτος βέβαια στους αγώνες μπαράζ όπου ανέβηκαν οι 2 πρώτες ομάδες αφού η ομάδα της Ρόδου αποχώρησε.

ikarossportchios.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares