Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 12:09

Η Μερόπη άξια πρωταθλήτρια Σίφνου για το 2012

basket Oi-prwtathlites-mropi-2012-1

Η Μερόπη κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα μπάσκετ Σίφνου αφού στον Μεγάλο Τελικό που διεξήχθη χθες στο Ε.Α.Κ.Ν Σίφνου (Μαρούσα) έκαμψε την αντίσταση της αντιπάλου ομάδας της Veranda με σκορ 51-44.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο λοιπόν από φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα αποζημιώνοντας τους για την όμορφη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει.

Το παιχνίδι είχε όμορφο ρυθμό με τη Μερόπη -εκτός των πρώτων λεπτών του αγώνα- να προηγείται συνεχώς στο σκορ της αντιπάλου της που προσπαθούσε να μείνει κοντά ώστε να διεκδικήσει τη νίκη με περισσότερες πιθανότητες. Παρόλα αυτά η Μερόπη κατάφερε και διατηρούσε μια διαφορά της τάξης των 7-11 πόντων υποχρεώνοντας τη Veranda να «κυνηγάει» στο σκορ. Η Veranda στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου παίζοντας πιεστική άμυνα και κλέβοντας αρκετές μπάλες έκανε την αντεπίθεσή της και κατέβασε τη διαφορά στους 2 πόντους χάνοντας παράλληλα κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Σε αυτό το κομβικό σημείο του παιχνιδιού οι έμπειροι παίκτες της Μερόπης, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των αντιπάλων της από τα δύο δύσκολα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης όπου απέκλεισαν τους περσινούς πρωταθλητές, αντέδρασαν και με σωστές και εύστοχες επιθέσεις κατάφεραν και «άνοιξαν» και πάλι τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλο κατακτώντας τελικά και το ροζ φύλλο του αγώνα που τους έδωσε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ Σίφνου για το 2012.

Το 4ο πρωτάθλημα μπάσκετ Σίφνου ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και ο διοργανωτής Α.Γ.Ν.Ο. Σίφνου ανανεώνει όσον αφορά το μπάσκετ το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε τις 8 ομάδες που έλαβαν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, όλους εκείνους που βοήθησαν από τη θέση της γραμματείας καθώς επίσης και όλους όσους κατέβηκαν και διαιτήτευσαν τα παιχνίδια.

Φυσικά δε θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο του Α.Γ.Ν.Ο Σίφνου κ. Αντώνη Κακάκη για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια του ώστε για άλλη μια χρονιά να διεξαχθεί το πρωτάθλημα του μπάσκετ.

 

- Μερόπη - Veranda: 51 – 44

Μερόπη πόντοι:
Αναστασιάδης Κώστας: 13
Γκούμας Νικηφόρος: 11
Μπαμπούνης Ανδρέας: 11
Μουτσάκης Νίκος: 8
Οικονόμου Σάκης: 5
Κάραβος Νίκος: 3

Veranda πόντοι:
Κάργας Δημήτρης: 12
Βασάλος Χρήστος: 11
Ραφελέτος Απόστολος: 8
Antrea: 6
Κολαράκης Νίκος: 5
Μενεγάκης Άγγελος: 2



Σκορ ανά δεκάλεπτα: 12-9, 25-18, 37-25, 51-44.

Διαιτητές: Βεντούρης Νίκος, Iceman, Χρύσος Γιώργος.

Γραμματεία: Αναστάσης Οικονόμου, Αντώνης Συνοδινός.

 

Μ Ε Ρ Ο Π Η

basket Meropi2012 1

 

Όρθιοι από αριστερά: Κασιώτης Γιώργος (βοηθ.προπονητής), Ζάσκας Δημήτρης, Οικονόμου Σάκης, Αναστασιάδης Κώστας, Μπαμπούνης Ανδρέας, Κάραβος Νίκος.

Καθιστοί από αριστερά: Μπιρπανάγος Δημήτρης, Μουτσάκης Νίκος, Χρύσος Νίκος, Γκούμας Νικηφόρος, Πανώριος Γιάννης, Πρίντεζης Δημήτρης.

 

V E R A N D A

basket Veranda 2012-1

Όρθιοι από αριστερά: Κάργας Δημήτρης, Μενεγάκης Άγγελος, Ανταδάκης Γιώργος, Βασάλος Χρήστος, Ραφελέτος Απόστολος, Κολαράκης Νίκος.

Καθιστοί από αριστερά: Μπασματζόγλου Λάζαρος, Χουζούρης Γιάννης, Συνοδινός Γιάννης, Miano Antrea.

Καλύτερη επίθεση κανονικής περιόδου: Boca Dewars με 387 πόντους σε 7 αγώνες (55,2 μ.ο/αγώνα).

 

Καλύτερη άμυνα κανονικής περιόδου: Boca Dewars με 211 πόντους σε 7 αγώνες (30,1μ.ο/αγώνα).

 

MVP Τελικού: Κάραβος Νίκος (Μερόπη).

basket-Veranda-meta-teliko-2012-1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares