Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 10:59

Ο Άγγελος Σαμοθράκης νέος πρόεδρος των διαιτητών μπάσκετ Κυκλάδων

Αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου μέσω της πλατφόρμας zoom .

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “SportCyclades”, ο Άγγελος Σαμοθράκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΚ. Ο Συριανός ρέφερι, επιστρέφει στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου, έπειτα από δύο χρόνια, όταν στην τότε συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος ήταν εκείνος που τον είχε διαδεχθεί.  

Τη στιγμή που αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, το σάιτ μας είναι σε θέση να σας ενημερώσει πως τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ είναι τα εξής: Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ηπιώτης, Γραμματέας η Ελευθερία Πασχάλη, Ταμίας ο Απόστολος Οικονόμου και μέλος ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος.

Η νέα διοίκηση δηλώνει πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των μελών του Συνδέσμου και του κυκλαδίτικου μπάσκετ γενικότερα και παράλληλα να συνεχίσει το ίδιο πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοικούσας αρχής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares