Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:32

Το πανόραμα των αγώνων της ΕΣΚ Κυκλάδων το σαββατοκύριακο (16,17/10)

Σαββατοκύριακο του Περιστεριώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αγωνιστική δράση του διημέρου (16,17/10) του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, καθώς το ματς του παιδικού ανάμεσα στον ΑΟ Άνδρου και τον ΑΟ Ερμούπολης αναβλήθηκε εκ νέου, η ομάδα της Τήνου στα δύο παιχνίδια των παμπαίδων το Σάββατο και των μίνι αγοριών την Κυριακή επικράτησε του ΑΟ Μυκόνου και του ΑΟ Άνδρου αντίστοιχα.

Δύο πολύ όμορφα παιχνίδια με τους νεαρούς αθλητές των κυκλαδίτικων σωματείων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας ένα πολύ όμορφο μπασκετικό θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκόμενων.

Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των συγκεκριμένων (και όχι μόνο) ομάδων, τον Αντώνη Βιδάλη, τον Κυριάκο Μουστάκα και τον Γιώργο Σκόρδο για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Να σημειωθεί πως η αγωνιστική αυτή είχε ανοίξει την αυλαία της από την περασμένη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, όπου για τον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ ο ΑΟ Πάρου επικράτησε με σκορ 64-52 του Πλοηγού Αντιπάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares