Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 17:20

Επιτέλους τζάμπολ! Πρεμιέρα εκτός για ΑΕ Σαντορίνης, ΑΟ Μυκόνου και ΑΠΑΣ Νάξου

Μακριά από το “σπίτι” τους ξεκινάει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο φετινός μαραθώνιος των κυκλαδίτικων σωματείων που εκπροσωπούν το νομό στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ.

Με την ελπίδα πως η αγωνιστική σεζόν 2021-22 θα ολοκληρωθεί μέσα στο γήπεδο η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης και οι ανδρικές ομάδες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και του ΑΟ Μυκόνου ευελπιστούν σε μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2, της Β’ και της Γ’ εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα.

Και οι τρεις ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι παίρνοντας παίκτες και παίκτριες που αναμένεται να ηγηθούν τις προσπάθειας τους για κάτι καλό, ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει φέτος και να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Την αρχή χρονικά κάνει στον 3ο όμιλο της Γ΄ εθνικής ο ΑΟ Μυκόνου. Η ομάδα του Θανάση Δελαπάσχου με την… ταμπέλα του φαβορί για την άνοδο αντιμετωπίζει στις 11:00 π.μ. στο κλειστό της Ερμιόνης τον ΑΟ Ερμιονίδας, που θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” τις επίσημες υποχρεώσεις της. Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου ομίλου:

1η αγωνιστικη

Μετά από μιάμιση ώρα και συγκεκριμένα στις 12:30 μ.μ. στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” ρίχνεται στη μάχη εναντίον του τοπικού Αργοναύτη για τον 1ο όμιλο της Β΄ εθνικής. Μία δύσκολη αποστολή για τους παίκτες του Λευτέρη Τσαουσίδη που θα επιδιώξουν να φύγουν με το “διπλό” από την ανατολική Αττική. Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου:

1η αγων

Την αυλαία των αναμετρήσεων των κυκλαδίτικων ομάδων ρίχνει η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης. Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου η θηραϊκή ομάδα του Θοδωρή Μάμμου αντιμετωπίζει στη 1:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας “Γεώργιος Γεννηματάς” τον τοπικό Πρωτέα στη παράδοξη συνέχεια της περυσινής σεζόν όταν το πρωτάθλημα σταμάτησε και πάλι με αντίπαλο την ομάδα των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου:

1η αγωνν

Ευχή όλων των υγιείς σκεπτόμενων φιλάθλων οι τρεις ομάδες που εκπροσωπούν το νομό να έχουν καλή αγωνιστική σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και τα φετινά πρωταθλήματά τους να ολοκληρωθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares