Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 16:58

Θοδωρής Μάμμος: Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στο τέλος θα κάνουμε… ταμείο

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών του μπάσκετ είναι η ΑΕ Σαντορίνης.

Η θηραϊκή ομάδα θα ριχτεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου (1:00 μ.μ.) στη μάχη με αντίπαλο τον Πρωτέα στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Η προετοιμασία της ΑΕΣ, έχει κυλήσει ομαλά και χωρίς απρόοπτα, κάτι που επιτρέπει στον προπονητή της, τον Θοδωρή Μάμμο, να κάνει τα πλάνα του με όλες τις αθλήτριές του. Οι “κυανέρυθρες” προπονήθηκαν για τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί (9:45 π.μ.) της Κυριακής αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

Με αφορμή την πρεμιέρα, ο Μάμμος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο, όπου τόνισε: «Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λένε όλοι και αυτό ισχύει και για εμάς πού είμαστε μια νέα ομάδα, με τρεις καινούργιες παίκτριες και με πολλές μικρές από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Αυτά δήλωσε αρχικά ο Θεσσαλός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι η δεύτερη χρονιά στην κατηγορία, αν και η πρώτη σταμάτησε άδοξα και σίγουρα οι νεαρές παίκτριες πήραν μία γεύση του τι θα συναντήσουμε και φέτος. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό… Όπως είχα πει και παλιότερα όλοι παίζουν με όλους και τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο. Ξεκινάμε σίγουρα με δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω πώς παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και δίνοντας χαρά στους διοικούντες της ομάδας, καθώς και σε όλη τη Σαντορίνη».

Και κατέληξε δίνοντας την ευχή του για το φετινό πρωτάθλημα: «Να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια υγιής αγωνιστική χρονιά χωρίς απρόβλεπτα και να κερδίζει πάντα ο καλύτερος».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares