Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 14:16

Να πετύχουν περισσότερα από πέρυσι οι γυναίκες της ΑΕ Σαντορίνης

Δεύτερη παρουσία της ΑΕ Σαντορίνης στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών. Η θηραϊκή ομάδα την περυσινή σεζόν πάτησε παρκέ μόλις τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον 2ο όμιλο έχοντας το απόλυτο των νικών εναντίον Τερψιθέας (51-62) και Αθηναϊκού (75-59), ενώ την 3η αγωνιστική είχε ρεπό.

Φέτος, εκτός από την παραμονή στην κατηγορία που είναι ο πρωταρχικός στόχος όπως δήλωσε στο “SportCyclades” ο Θεσσαλός τεχνικός, ο Θοδωρής Μάμμος η ΑΕΣ θέλει να αποδείξει ότι ρόλο εκτός από την εμπειρία, παίζει και η θέληση και το ταλέντο το οποίο ξεχειλίζει στο νεανικό ρόστερ.

Πρώτο εμπόδιο στον 2ο όμιλο τη φετινή σεζόν, ο Πρωτέας Βούλας που θέλει να υπερπηδήσει η θηραϊκή ομάδα, δείχνοντας πως έχει υψηλές προσδοκίες για την ερχόμενη σεζόν. Το έργο, ωστόσο, των “κυανέρυθρων” δεν φαίνεται να είναι εύκολο, αφού οι οικοδέσποινες της Ελένης Μίχα φημίζονται για την ανταγωνιστικότητα τους. Η αναμέτρηση στο κλειστό “Γεώργιος Γεννηματάς” θα ξεκινήσει στη 1:00 μ.μ. και διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Λάμπος, Θεοδοσόπουλος.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares