Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 10:40

Δουλεύουν ξεκάθαρα για την άνοδο στον ΑΟ Μυκόνου και δεν το κρύβουν

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ξεκινάει και στο στρατόπεδο του ΑΟ Μυκόνου οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες για ακόμα μία χρονιά είναι πολύ μεγάλες.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι “θαλασσί” πέρυσι μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου είχαν το απόλυτο τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με εκκωφαντικές εμφανίσεις κόντρα σε ΑΟ Πεύκης (99-71), Τήρων Αγίων Θεοδώρων (74-100) και ΑΕ Καρλοβάσου (104-79), ενώ από οι φετινές κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, με κορυφαία αυτή την απόκτηση του Βαγγέλη Καράμπουλα δείχνουν ότι στο νησί των ανέμων έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την φετινή σεζόν και δεν το κρύβουν… Όπως άλλωστε δήλωσε στο “SportCyclades” ο μεγάλος άσος του ΑΟ Μυκόνου, ο Άγγελος Τσάμης η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

Πρώτος αντίπαλος για το σύνολο του Θανάση Δελαπάσχου, ο ΑΟ Ερμιονίδας. Ο ΑΟ Μυκόνου μπορεί να είναι το ακλόνητο φαβορί στη συνάντηση με το σωματείο της Πελοποννήσου, αλλά οι παίκτες του Άκη Καλαϊτζάκη δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα, στοιχείο που μας προϊδεάζει για μια άκρως συναρπαστική αναμέτρηση. Απέναντί τους θα βρουν έναν παίκτη με πλούσια καριέρα σε Ελλάδα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, Μαρούσι, Περιστέρι, κ.α), αλλά και στο εξωτερικό (Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο λόγος για τον 40χρονος σμολ φόργουορντ Μιχάλη Πελεκάνο που την περασμένη χρονιά βρισκόταν στον Οίακα Ναυπλίου με διπλό ρόλο (παίκτης - υπεύθυνος τμημάτων υποδομής). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και διαιτητές έχουν οριστεί οι Κουτσοδήμος, Μπακετέα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares