Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 09:59

Veranda και Μερόπη στον τελικό !!!

basket Boca-Meropi2 2012

Για άλλη μια φορά οι 4 ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά προσέφεραν πλούσιο θέαμα και αγωνία στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο Σίφνου (Μαρούσα).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας οι περσινοί πρωταθλητές της Boca Dewars και η ομάδα της Veranda έκαναν για άλλη μια φορά ένα δυνατό αλλά παράλληλα όμορφο παιχνίδι που όμως και πάλι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αφού όπως και το πρώτο έτσι και αυτό τελείωσε με τη διαφορά στον πόντο!

Η Veranda που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 5η θέση όντας "χτυπημένη" με 3 από τους βασικούς της παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών, έκανε τη μεγάλη επιστροφή στα playoffs και με 2-0 νίκες (sweep όπως το λένε και πέρα απ'τον Ατλαντικό στο NBA) απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν η μόνη ομάδα που μέχρι τώρα δεν είχε γνωρίσει καμία ήττα στη διοργάνωση, έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον Μεγάλο Τελικό κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη και σκορπίζοντας ατέλειωτη ευτυχία στη διοίκηση και στους υποστηρικτές της!

Απ΄την άλλη πλευρά οι αήττητοι της Boca που είχαν την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λύγισαν στο πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν οι αντίπαλοι τους και έτσι δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέχουν από την περσινή σεζόν!

Ο αγώνας όπως και ο προηγούμενος ήταν αρκετά σκληρός (σε καμία περίπτωση όμως αντιαθλητικός) με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ με μόνη εξαίρεση το +9 της Veranda στα μισά του 3ου δεκαλέπτου. Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα όπου η Veranda ήταν σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια πίσω στο σκορ έως και με -13 πόντους (34-21) χθες απ'τη στιγμή που προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 0-3 δεν βρέθηκε ποτέ να κυνηγάει στο σκορ την αντίπαλη ομάδα και στο τέλος και πάλι με μια εύστοχη βολή του Απόστολου Ραφελέτου αυτή τη φορά, πήρε τη μεγάλη νίκη με 37-38 που τη στέλνει στον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής!

Στο άλλο παιχνίδι η Μερόπη αντιμετώπιζε τους Σαμάνους που τους είχε κερδίσει στο προηγούμενο παιχνίδι και έψαχνε ακόμα μια νίκη που θα την έστελνε στον Τελικό.

Η Μερόπη ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με τη διαφορά να κυμαίνεται από +5 έως και +16 αλλά στο 4ο δεκάλεπτο οι Σαμάνοι έκαναν την αντεπίθεση τους και με δυνατή άμυνα αλλά και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι κατεβάζοντας τη διαφορά στο -4 (46-42)!

Κάπου εκεί όμως οι έμπειροι παίκτες της Μερόπης και με μπροστάρηδες τον Κώστα Αναστασιάδη και τον Ανδρέα Μπαμπούνη (που πέτυχαν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα) ανέβασαν ρυθμό και πήραν και πάλι διαφορά ασφαλείας με το σκορ τελικά να κλείνει υπέρ τους με 64-45.

Έτσι η Μερόπη θα διεκδικήσει όπως και πέρυσι τον τίτλο του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα της Veranda.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή στις 20:00...

basket-Boca-Meropi2-2012


Playoffs Semifinals Game 2

- Boca Dewars - Veranda: 37 – 38

Boca Dewars πόντοι:
Basil: 15
Βεντούρης Νίκος: 5
Ζιώγας Δημήτρης: 5
Λουκιανός Γιάννης: 5
Χρύσος Γιώργος: 3
Ατσόνιος Αντώνης: 2
Iceman: 2

Veranda
πόντοι:
Antrea: 15
Βασάλος Χρήστος: 7
Κάργας Δημήτρης: 7
Μενεγάκης Άγγελος: 6
Κολαράκης Νίκος: 2
Ραφελέτος Απόστολος: 1



- Σαμάνοι - Μερόπη: 45 - 64

Σαμάνοι πόντοι:
Καραχάλιος Αλέξης: 16
Κουνιάς Μπάμπης: 14
Δαλέζιος Νίκος: 7
Κολεζας: 4
Περδικάρης: 4

Μερόπη πόντοι:
Αναστασιάδης Κώστας: 18
Μπαμπούνης Ανδρέας: 16
Μουτσάκης Νίκος: 9
Γκούμας Νικηφόρος: 6
Κάραβος Νίκος: 6
Πανώριος Γιάννης: 4
Χρύσος Νίκος: 3
Πρίντεζης Δημήτρης: 2

basket-Veranda-2012-1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares