Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 22:47

Δύο δυνατά φιλικά (9,10/10) επί αθηναϊκού εδάφους για τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Εννέα ημέρες έχουν απομείνει μέχρι το πρώτο τζάμπολ της φετινής αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει δύο δυνατά φιλικά αυτό το σαββατοκύριακο (9,10/10).

Ο προπονητής των “ορεινών”, ο Λευτέρης Τσαουσίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του εν όψει της πρεμιέρας του 1ου ομίλου και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αργοναύτη Τριγλίας, την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο κλειστό της Ραφήνας (12:30 μ.μ.).

Πρώτο ημερολογιακά φιλικό τεστ για τους Ναξιώτες ο ΑΟ Αιγάλεω, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 12μ. στο κλειστό γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης”. Η ομάδα των δυτικών προαστίων συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής και μέχρι τώρα έχει διαπρέψει στο κύπελλο της ΕΣΚΑ, αφού την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του θεσμού κερδίζοντας εύκολα την Λυκόβρυση με σκορ 100-58, κυριαρχώντας για περίπου 40 λεπτά στο κλειστό των δυτικών προαστίων.

Την επομένη, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου οι παίκτες του ΑΠΑΣ …ανηφορίζουν προς τα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου στις 2:00 μ.μ. στο κλειστό του Κοντόπευκου αντιμετωπίζουν την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής. Το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, αντίπαλος του ΑΟ Μυκόνου, ενώ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου της ΕΣΚΑ μετά την εντός έδρας ήττα (68-80) από τη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ στις 19 Σεπτεμβρίου. Με οκτώ αθλητές που ξεκίνησαν να μαθαίνουν μπάσκετ στις ακαδημίες της ΚΑΠ και μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη, το ρόστερ της σεζόν 2021-2022 συνδυάζει εμπειρία, νιάτα και ταλέντο κάνοντάς τους ανθρώπους της ομάδας να αισθάνονται αισιόδοξοι ότι η νέα χρονιά θα είναι επιτυχημένη.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares