Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 14:32

Ψηλώνει με Ντάνι Σπηλιώτη η ΑΕ Σαντορίνης

Ιδιαίτερα δυνατή κάτω από τη ρακέτα αναμένεται να εμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών η ΑΕ Σαντορίνης που απέκτησε την Power Forward, Ντάνι Σπηλιώτη.

Το βιογραφικό της αθλήτριας:

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1992 και μεγάλωσε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Η Ελληνο-Αμερικανική οικογένειά της κατάγεται από το νησί της Κεφαλονιάς και ο παππούς της, ένα από 16 αδέρφια, μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ηλικία 16 ετών.

Η γιαγιά της καταγόταν από την Ικαρία και οι δύο πρόγονοί της έγιναν το πρώτο ζευγάρι που παντρεύτηκε στην ελληνική εκκλησία της Νέας Υόρκης. Η Ντάνι έπαιξε μπάσκετ στο γυμνάσιο Πορτ Τζέφερσον και μετεγγράφηκε στο Στόνι Μπρουκ. Τον Μάιο του 2014 έλαβε πτυχίο Τεχνών και Μουσικής από το Πανεπιστήμιο Σίνταρβιλ, στο Οχάιο, όπου ήταν αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών για τέσσερα χρόνια και αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένη παίκτρια της σεζόν, το 2012.

Τον Μάιο του 2018 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική Υγεία και Ευεξία στο Πανεπιστήμιο Λίμπερτι, στο Λίντσμπεργκ της Βιρτζίνια. Από το 2014 ως το 2019 αγωνίστηκε στην ελληνική Α1 μπάσκετ γυναικών, φορώντας τις φανέλες των Τερψιθέας, Νίκης Λευκάδας, Πρωτέα Βούλας, Εσπερίδων και κοουτσάροντας παράλληλα ομάδες εφήβων και νεανίδων. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στο Κολέγιο Ντάρτμουθ, στο Νιου Χάμπσαϊρ, υπεύθυνη για την εξέλιξη των παικτριών και την αμυντική τακτική και τον Αύγουστο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί στη Νίκη Λευκάδας και τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Πηγή βιογραφικού: athletestories.gr

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης:

Καλωσορίζουμε την Ντάνι Σπηλιώτη στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη στο δυναμικό της, την Ντάνι Σπηλιώτη.

Η Ντάνι Σπηλιώτη αγωνίζεται ως Power Forward κι έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες

Α.Ο. Τερψιθέα Γλυφάδας
Πρωτεάς Βούλας
Νίκη Λευκάδος
Εσπερίδες Καλλιθέας
Καλωσορίζουμε τη Ντάνι Σπηλιώτη και ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μία χρονιά με υγεία, δύναμη, πολύτιμες εμπειρίες και επιτυχίες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares