Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 18:38

Αρχίζουν τα... βάσσανα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Μαρπησσαϊκού

Στα... βάσανα μπαίνουν από αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού. Υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μουρογιάννη η ομάδα της Πάρου ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων και το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί στις 10:30 μ.μ. στο κλειστό της Μάρπησσας.

Τόσο ο Θεσσαλός τεχνικός, όσο και οι άνθρωποι που ασχολούνται με το τμήμα και οι αθλήτριες του σωματείου ευελπιστούν να είναι μία σεζόν ολοκληρωμένη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και πάνω από όλα με υγεία.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η επανεκκίνηση στο άθλημα του μπάσκετ έχει περάσει από χίλια κύματα και πόσο μάλιστα στον κατά γενική ομολογία δυσκολότερο νομό, στις Κυκλάδες.

Αυτό επηρέασε και τον Μαρπησσαϊκό, αφού πολλοί νεαροί αθλητές από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου σταμάτησαν κι έτσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο εκτός από τις γυναίκες, στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ θα συμμετέχουν μόνο οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες που ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Ο Βαγγέλης Μουρογιάννης μιλώντας στο "SportCyclades" ξεκαθάρισε τον στόχο της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου: "Θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν τα μικρά παιδιά να επιστρέψουν στο γήπεδο...".

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares