Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 08:21

Ανασκόπηση του f4 στο μπάσκετ ΔΑΠΠΟΣ. Ξεκινά το 3x3 από την ΕΟΚ

basket aponomi 2012 panionios 5

Aποτελέσματα Τελικής φάσης αγώνων καλαθοσφαίρισης τοπικού πρωταθλήματος ΔΑΠΠΟΣ 2012 - final 4 basket

Ένα ακόμα Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης του ΔΑΠΠΟΣ έκλεισε την αυλαία του την Τετάρτη 29/05/12 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης με την φάση του "FINAL FOUR - 4"  και του διαγωνισμού Τριπόντων με νικητή τον "Καραπτσιά Γεώργιο" από τον Πανιώνιο να πετυχαίνει εφτά στο σύνολο τα περισσότερα από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Τον Άτλαντα να ξεσπάει με συντριβή στο Μικρό Τελικό τους Τwo Brothers με κατοστάρα ( 100 - 57).

Τον Πανιώνιο που ήταν ο μεγάλος νικητής του Τελικού και στέφθηκε πανάξια Πρωταθλητής του Τοπικού Πρωταθλήματος του ΔΑΠΠΟΣ για το 2011 - 12 μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο που έκλεισε το Σκορ στο 35 - 35 με αντίπαλο τους αξιόμαχους και μαχητικούς παίκτες των Επαλαίμαχων με σκορ 73 - 52. 

Ο τελικός κύλησε και για της δύο ομάδες με αρκετή νευρικότητα με σκληρές άμυνες και αστοχία στα σουτ γιαυτό και το σκορ 35 - 35  του ημιχρόνου μαρτυράει την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο ξεκίνημα του 2ου Ημιχρόνου ο Πανιώνιος μπήκε ποιό δυνατός στο παιχνίδι και μάλιστα ξάφνιασε τους Επαλαίμαχους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην αντεπίθεση του Πανιώνιου όπου με ένα σερί πόντων 20 - 07 βρέθηκε στο κλείσιμο της 3ης Περιόδου να χάνουν με 13 πόντους διαφορά με 55 - 42.

Η Τελευταία Περίοδος το παιχνίδι κυλούσε υπέρ του Πανιώνιου αφού δεν υπήρχαν οι ψυχικές και σωματικές δυνάμεις από τους Επαλαίμαχους να επιστρέψουν στο ματς και να χτυπήσουν το παιχνίδι. Έτσι ο Πανιώνιος με την λήξη του παιχνιδιού βρέθηκε να είναι ο μεγάλος νικητής & φετινός Πρωταθλητής του Τοπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ με σκορ 73 - 52 (να θυμίσουμε ότι ο κάτοχος του περσινού Πρωταθλήματος 2010 - 11 ήταν ο Άτλαντας) και οι πανηγυρισμοί.

Πολύ καλή η Διαιτησία του Τελικού από Παπαδημητρόπουλο Κ. -  Βελλώνια Α. οι οποίοι έλεγξαν το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια με επιτυχία.

Η στέψη του νέου Πρωταθλητή του Τοπικού Μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ έγινε από τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αντώνιο Καντζέλη οποίος βράβευσε τους νικητές  αλλά και τους χαμένους του μεγάλου Τελικού Επαλαίμαχους και στην Τρίτοι ομάδα του Άτλαντα.
Στο τέλος βραβεύτηκε και ο νικητής του διαγωνισμού Τριπόντων "Καραπτσιάς Γεώργιος".
Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Καντζέλης Αντώνιος  ευχαρίστησε όλες της ομάδες για την συμμετοχή τους όπως επίσης τους επίσημους Διαιτητές και Κριτές των αγώνων για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή αυτού του Τοπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνεργάστηκαν και δούλεψαν για να έχει μεγάλη επιτυχία αυτό το μεγάλο Πρωτάθλημα - Γιορτή του Μπάσκετ, στις ομάδες για τις συμμετοχές τους στον όμορφο και υγιεί ανταγωνισμό που προσέφεραν, αλλά και τέλος στην αθλητική διαφήμιση του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης στο νησί της Σαντορίνης.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ 1 - TWO BROTHERS    100 - 57

ΑΤΛΑΝΤΑΣ 1 ΚΟΜΝΗΜΟΣ Σ, ΕΝΕΡΙΚ, ΛΟΥΖΙ Ο, ΛΑΤΣΕ Κ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ, ΣΕΟ Γ, ΜΠΑΓΙΑ Δ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ Δ (C), ΒΕΛΙΚΗΣ Κ.

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΚΟΜΝΗΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 24 ΠΟΝΤΟΙ, ΜΠΛΕΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15 ΠΟΝΤΟΙ, ΒΕΛΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 15 ΠΟΝΤΟΙ, ΜΠΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 22 ΠΟΝΤΟΥΣ

 

TWO BROTHERS.: ΤΣΑΚΡΙΟΣ Χ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ Κ, ΣΟΡΩΤΟΣ Μ, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ Μ, ΔΑΜΛΥΡΑΣ Ν, ΚΑΦΟΥΡΟΣ Ι, ΡΕΝΙΕΡΗΣ Ν, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ Μ.

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΣΟΡΩΤΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 21 ΠΟΝΤΟΙ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 12 ΠΟΝΤΟΙ,

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Κ - ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Ν.

KΡΙΤΕΣ.: ΧΑΙΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 73 - 52

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΣΙΓΑΛΑΣ Ν, ΚΑΡΑΠΤΣΙΑΣ Γ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ Π, ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ Π, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Ι, ΟΡΩΛΟΓΑΣ Γ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ, ΡΟΥΣΣΟΥΣ Γ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ν, ΣΟΛΔΑΤΟΣ Ν, ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ Δ (C)

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΌΡΕΡ.: ΚΑΡΑΠΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21 ΠΟΝΤΟΙ, ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 12 ΠΟΝΤΟΙ, ΠΕΤΡΆΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9 ΠΟΝΤΟΙ

 

ΕΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΗΣ Α, ΠΑΠΑΦΙΓΚΟΣ Ι, ΚΟΚΚΑΛΙΩΤΗΣ Θ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Κ, ΠΡΕΚΑΣ Μ, ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ Θ, ΧΡΥΣΟΧΟΣ Ε, ΠΡΩΪΑΣ Θ, ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ Δ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ Χ (C).

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΚΟΚΚΑΛΙΩΤΗΣ ΘΑΝΟΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΣ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ

 

(Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 19 - 19, Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16 - 16, Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 20 - 07, Δ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 18 - 10)

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ - ΒΕΛΛΩΝΙΑΣ Α.

ΚΡΙΤΕΣ .: ΧΑΙΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

3x3 eok 2012

TOYΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΔΑΠΠΟΣ

Το ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την ΕΣΚΚ διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό Τουρνουά Μπάσκετ "3 με 3". Το Σαββατοκύριακο 2 - 3 Ιουνίου 2012 από τις 09:00 το πρωϊ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου των Φηρών στην Σαντορίνη.

Εάν είσαι αγόρι ή κορίτσι από 10 έως 17 ετών λάβε μέρος με την δική σου ομάδα, του σωματείου σου,την ομάδα του σχολείου σου στο Τουρνουά "3 με 3".

Πλούσια δώρα θα κερδίσουν οι νικητές των διαγωνισμών Τριπόντων & Ελευθέρων Βολών, στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου θα απομένονται μετάλλια, στους παίκτες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά η Ομοσπονδία θα δώσει δώρο από ένα μπλουζάκι Champion.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares