Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 07:33

Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό το κλείσιμο στο ''11o Ios Basketball Camp'' [pics]

Ξεκίνησε πριν 11 χρόνια από την Βασιλική Πετρίδου ως μία απλή προσπάθεια για να αποκτήσουν μία επιπλέον δραστηριότητα τα παιδιά της Ίου, αλλά με το πέρασμα των χρόνων έγινε θεσμός.

IOS BASKETBALL CAMP (1)

Όσοι πίστεψαν από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια, χθες Δευτέρα 30 Αυγούστου, όπου έπεσε η αυλαία του ''11ου Ios Basketball Camp''  δικαιώθηκαν. Πλέον το camp της Ίου είναι μία γιορτή του μπάσκετ, που προσελκύει δεκάδες παιδιά, που σε συνδυασμό με τους γονείς οι οποίοι παρακολουθούν τις προσπάθειες τους συνθέτουν μία ''μαγική'' εικόνα που μόνο μέσα από τον αθλητισμό μπορεί να παραχθεί.

IOS BASKETBALL CAMP (2)

''Αν σας έλεγα ότι θα είμαι εδώ σήμερα πριν 11 χρόνια θα με λέγατε ονειροπόλα'' είπε στο κλείσιμο της διοργάνωσης, εμφανώς συγκινημένη, η επιχειρηματίας, Βασιλική Πετρίδου, που κάθε χρόνο βάζει το δικό της προσωπικό στοίχημα για την συνεχή αναβάθμιση του camp. Η συγκίνηση της όμως δεν είχε να κάνει μόνο με την χαρά των παιδιών που γίνεται και δική της, αλλά και την μεγάλη απώλεια που δεν είναι άλλη από αυτή του προέδρου του ΑΣ Ίου κ. Δημήτρη Ρόλλα. 

IOS BASKETBALL CAMP (3)

Με τη συμμετοχή 70 περίπου παιδιών, από 3,5 ετών και άνω οι 4 προπονητές του camp είχαν πολλή δουλειά τις 14 ημέρες που διήρκησαν οι προπονήσεις με το αποτέλεσμα που ήταν η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών να τους δικαιώνει στο απόλυτο, τόσο αυτούς όσο και τη διοίκηση του ΑΣ Ίου.

IOS BASKETBALL CAMP (5)

Στην τελετή λήξης παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας, ο επιχειρηματίας κ. Άγγελος Μιχαλόπουλος (βλ. Φώτο), που επίσης στηρίζουν το Camp και γενικότερα τις αθλητικές δράσεις της Ίου. Στα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια, και διπλώματα, ενώ ως καλοί οικοδεσπότες η Βασιλική Πετρίδου και τα μέλη της διοίκησης του ΑΣ Ίου πρόσφεραν κεράσματα στους θεατές. 

IJ7A4147

Πλέον η άνθιση του αθλητισμού στο νησί κάνει ακόμα πιο αναγκαία την άμεση κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου, πράγμα που ήδη έχει δρομολογηθεί σύμφωνα με τα όσα έχουν εξαγγελθεί από πλευράς Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιβεβαιώθηκαν σε δηλώσεις από τον δήμαρχο του νησιού. 

IOS BASKETBALL CAMP (6)

Στον ΑΣ Ίου, ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της  Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι του 2022.

IOS BASKETBALL CAMP (1)IOS BASKETBALL CAMP (2)IOS BASKETBALL CAMP (3)IOS BASKETBALL CAMP (4)IOS BASKETBALL CAMP (5)IOS BASKETBALL CAMP (6)IOS BASKETBALL CAMP (7)IOS BASKETBALL CAMP (8)IOS BASKETBALL CAMP (9)IOS BASKETBALL CAMP (10)IOS BASKETBALL CAMP (11)IOS BASKETBALL CAMP (12)IOS BASKETBALL CAMP (13)IOS BASKETBALL CAMP (14)

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares