Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 17:42

«Ψηλώνει» μέχρι τη Γ΄ Εθνική με Γιάννη Σίνη ο Άρης Σύρου [vids]

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άρης Σύρου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ύψους 2.06 Έλληνα σέντερ, Γιάννη Σίνη.

Ο Σίνης δίνει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα στον Άρη Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Άρη Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Σίνη, Ένα παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνισθεί σε μεγάλες κατηγορίες στην Ελλάδα, όμως το Ρέθυμνο Cretan King στην Α1 κατηγορία.

Ακόμη έχει περάσει κι από την Αμερική αφού φοίτησε στο Κολλέγιο San Diego. Ακόμη έχει πλούσια καριέρα στις Εθνικές κατηγορίας, αφού έχει περάσει με επιτυχία από ομάδες όπως είπαμε παραπάνω σε συλλόγους της Α1, της Α2 και την Β’ κατηγορίας.

Η συμβολή του σε όλους τους συλλόγους ήταν σημαντική και η προσθήκη του μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Ο Γιάννης Σίνης έρχεται στην ομάδα σε μία πάρα πολύ καλή ηλικία, αφού είναι μόλις 30 ετών και έχει αρκετά μπασκετικά χρόνια μπροστά του. Βλέπει τον κόσμο από τα 206 εκατοστά και αγωνίζεται κάτω από την ρακέτα και στη θέση 5.

Ο Σίνης θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη κάτω από τα καλάθια και ταυτόχρονα θα μας μεταδώσει αρκετή από την ενέργεια του. Τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βραθαλίτης θέλουν να καλωσορίσουν τον Γιάννη Σίνη στην ομάδα μας και να του ευχηθούν μία καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη από επιτυχίες.

Τώρα όσον αφορά τη συμφωνία μας με τον Έλληνα Center, αυτό έγινε μετά τις συνεχής συνομιλίες που είχαν με τον παίκτης τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής της ομάδας όπου και του αναλύθηκε το πλάνο της σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

giannis sinis kavala

Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός αθλητής με όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει και θέλησε να γίνει μέλος της ομάδας, ώστε μαζί να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέση. Γιάννη Καλός ήλθες στην ομάδα μας και ευχόμαστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε την επίτευξη των στόχων μας.

Ο αθλητής από την πλευρά του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Άρη Σύρου μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί με τα… κιτρινόμαυρα του Άρη. «Αρχικά θέλω να τονίσω πως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που θα βρεθώ σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Μου αρέσει να αγωνίζομαι σε ομάδες που έχουν ως στόχο τον τίτλο. Θέλω να πανηγυρίσω με τον Άρη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ταυτόχρονα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη και τον προπονητή μας Μάκη Νικολαΐδη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Με όσους μίλησα για τον Άρη, όλοι μου είπαν τα καλύτερα λόγια. Έτσι πιστεύω πως φέτος θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για όλους μας».

Το βιογραφικό του Γιάννη Σίνη

Ο Γιάννης Σίνης γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1991 στην Πάτρα. Έχει ύψος 206 εκατοστά και αγωνίζεται στην θέση… 5 (center).

Έχει περάσει από το κολλέγιο Σαν Ντιέγο όπου και αγωνίσθηκε τις σεζόν 2011-2013. Έχει αγωνισθεί ακόμη στο Ρέθυμνο της Κρήτης τις σεζόν 2013-15. Αμέσως μετά έπαιξε στην Καβάλα τη σεζόν 2015-16 και το 2016-17 στο Ψυχικό.

Το 2017-18 ήταν στον Αρκαδικό.

Δείτε παλαιότερα βίντεο με προσπάθειες του Σίνη

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares