Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 23:50

Είπε το ναι και υπέγραψε στον Άρη Σύρου ο Ανάργυρος Κοσμάς

Μετά τον Χάρη Κατεβάτη και ο Ανάργυρος Κοσμάς θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα του Άρη Σύρου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Κοσμά:

Ακόμη ένας παίκτης που γεννήθηκε και ανδρώθηκε μπασκετικά στη Σύρο, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να γίνει μέλος της ομάδα μας. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Ανάργυρο Κοσμά.

Ο αθλητής μετά από 20 χρόνια θα παίξει και πάλι για το νησί του που τόσο πολύ αγαπά και είναι αποφασισμένος να στηρίξει τις προσπάθειές και τους στόχους που έχουμε θέσει. Ο Ανάργυρος Κοσμάς είναι ο δεύτερος αθλητής που λέει το… ΝΑΙ μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, αφού και ο ίδιος αγωνίζονταν στο Κουκάκι B.C. Ο Κοσμάς θα συνυπάρξει στην ομάδα μας με τον Χάρη Κατεβάτη, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ και το Κουκάκι B.C. κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ο πρόεδρος μας Αντώνης Βαρθαλίτης μετά τις συζητήσεις με τον αντίστοιχο πρόεδρος της ομάδας του Κουκάκι B.C., έδωσαν τα χέρια και η μεταγραφή του Συριανού αθλητή έγινε πραγματικότητα. Ο κ. Βαρθαλίτης θέλεις στην νέα προσπάθεια που θα γίνει από την ομάδα μας, στο ρόστερ να υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές από το νησί μας. Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Άρη Σύρου θέλουμε να καλωσορίσουν στην ομάδα μας τον Ανάργυρο Κοσμά και του εύχονται αρχικά να έχει την υγεία του, να πετύχει τους στόχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Νιώθω διπλά χαρούμενος

Από την πλευρά του το νέο μας μεταγραφικό απόκτημά, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη Σύρου, μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει αθλητική… στέγη και να φορέσει τα χρώματα της ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νιώθω διπλά χαρούμενος, αφενός διότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τη Σύρο και θέλουν να την ανεβάσουν ένα σκαλί παραπάνω στο κομμάτι του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα και αφετέρου διότι μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ώστε να βοηθήσω και εγώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια του Άρη Σύρου.

Η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς τα τελευταία 8 χρόνια αγωνιζόμουν με τη φανέλα του Κουκακίου, μιας ομάδας-παρέας, μιας ομάδας-οικογένειας. Το γεγονός όμως ότι η νέα μου ομάδα έχει υψηλούς στόχους, με ώθησε σε αυτή την απόφαση και είμαι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του Άρη Σύρου τη φετινή χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Άρη, ειδικά τον Αντώνη Βαρθαλιτη, αλλά και τον κόουτς Μάκη Νικολαΐδη για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στην πρότερη ομάδα μου, το Κουκάκι.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για όλα όσα έζησα με την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μανιάτη, ο οποίος πέρα από το διοικητικό κομμάτι, είναι και πολύ καλός φίλος, καθώς και σε όλους μου τους συμπαίκτες και προπονητές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μου στην ομάδα με αγκάλιασαν και με έβαλαν στην οικογένεια που λέγεται Κουκάκι.

Εύχομαι και ελπίζω, ο Άρης Σύρου να είναι αυτό που φαίνεται, μια νέα οικογένεια, μια νέα ομάδα-παρέα και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.. Εγώ θα δώσω το 100% μου, όπως έκανα πάντα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο της νέας μου ομάδας. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς και δυσκολίες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares