Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 13:59

Πετυχημένο το εγχείρημα με τους εμβολιασμένους στον τελικό εφήβων από την ΕΣΚΚ και τον Δήμο Νάξου

Αν δεν ήταν ο μοναδικός, σίγουρα ήταν από τους λίγους αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα που τηρήθηκε το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Ο λόγος για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων μεταξύ του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και του ΑΟ Πάρου που έγινε το Σάββατο 31/7 στο ΔΑΚ Νάξου και εκτός της αγωνιστικής του ομορφιάς, ήταν άψογα οργανωμένος, δείχνοντας σε όλους ότι αν τηρούμε τα πρωτόκολλα, τότε τη νέα αγωνιστική περίοδο μπορούμε να ελπίζουμε στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

 DSC4527

Ως υπεύθυνη διοργάνωσης η ΕΣΚ Κυκλάδων φρόντισε να ενημερώσει από νωρίς για τα όσα ορίζει το πρωτόκολλο και με την άψογη συνεργασία που είχε με τις δύο ομάδες να έχει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Φυσικά, το στοίχημα της διοργάνωσης κερδήθηκε περισσότερο από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ειδικότερα από το τμήμα διαχείρισης αθλητικών χώρων, που με το νέο πρωτόκολλο έχει την ευθύνη για τον κόσμο που μπαίνει στα γήπεδα.

 DSC4544

Ο προϊστάμενος του τμήματος, Τάσος Βάβουλας και οι συνεργάτες, αφού έλαβαν τις τελικές οδηγίες από την ΓΓΑ, στη συνέχεια προχώρησαν σε ελέγχους σε όσους ήθελαν να εισέλθουν στο γήπεδο, όπου τελικά μπήκαν μόνο εμβολιασμένοι. Αξίζει αν σημειωθεί ότι ο κόσμος που ήθελε να μπει αλλά δεν είχε κάποιο δικαιολογητικό το οποίο να αποδεικνύει ότι είναι εμβολιασμένος, ήταν αρκετός και δυστυχώς έμεινε εκτός.

Μετά από αυτό το παράδειγμα, έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε ότι οδεύουμε σε μία χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι αθλητικές αναμετρήσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Έστω και με μειωμένο ποσοστό κόσμου στις εξέδρες. Έστω και αν αυτός ο κόσμος έχει επιλέξει να κάνει το εμβόλιο.

 DSC4510

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares