Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 12:54

Για τέταρτη σεζόν στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια ο Σπύρος Μάκαρης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός τους ΑΠΑΣ τα Φανάρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την πρόκληση που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή στη Β' Εθνική κατηγορία.

Όπως έχουν τονίσει τόσο ο προπονητής Λευτέρης Τσαουσίδης, όσο και οι διοικούντες της ομάδας μεγάλο βάρος αυτής της προσπάθειας θα πέσει στους ντόπιους αθλητές.

Έτσι μετά τον Νίκο Χάρο, ακόμα μία σημαντική μονάδα των ''ορεινών'' έβαλε την υπογραφή του και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Ο λόγος για τον Σπύρο Μάκαρη, ο οποίος ουσιαστικά κεφαλοποιεί τις εμφανίσεις του και την προσφορά του τα τρία τελευταία χρόνια, όντας ένας από τους MVP των Φαναριών.

Ο Σπύρος Μάκαρης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΑΠΑΣ, Μανώλης Μπαρδάνη, όπου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους, πράγμα που παράλληλα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας που ήθελε τον αθλητή να ανανεώνει.

MAKARIS POSTER

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νάξου, αναφέρει:

Ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου "Τα Φανάρια" ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Σπύρο Μάκαρη, για τέταρτη συνεχή χρόνια!

Ο έμπειρος power forward, που έχει συμπληρώσει πάνω από 70 συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες και αποτελεί έναν εκ των MVP της ομάδας μας τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, θα ηγηθεί και φέτος στην προσπάθεια του συλλόγου, για μια αξιόλογη παρουσία στην Β’ εθνική κατηγορία!

ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια "

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares