Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 14:07

ΑΕ Σαντορίνης: Οι μεγάλες ομάδες γράφουν ιστορία... και το ταξίδι συνεχίζεται

Δελτίο τύπου για τη συμμετοχή της παιδικής ομάδας της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εξέδωσε η πρωταθλήτρια Κυκλάδων, ΑΕ Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Η ομάδα Παίδων της ΑΕ Σαντορίνης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει κάποιο ροζ φύλλο Αγώνα αλλά αποκόμισε εικόνες κι εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες για την διάπλαση των χαρακτήρων αλλά και αγωνιστικών ικανοτήτων, πράγμα που οι προπονητές των τμημάτων υποδομής δουλεύουν από τα πρώτα ηλικιακά βήματα των ακαδημιών της ΑΕ Σαντορίνης.

Στο πρώτο ματς απέναντι στον ΒΑΟΛ Χίου η ομάδα της Σαντορίνης λίγο έλειψε να πάρει το Ροζ φύλλο αγώνος αλλά  λύγισε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα αν και είχε από την αρχή του το προβάδισμα,
Από αυτή την ήττα θα μάθει να διαχειρίζεται καταστάσεις με πίεση και βέβαια στα επόμενα παιχνίδια θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση.

ΒΑΟΛ Χίου – ΑΕ Σαντορίνης  58-84

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΣΚΟΥΤΑΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-15, 24-26, 41-37, 58-54.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Πεταλωτής): Στρίμπας 4, Γρηγοριάδης 21( 3), Γκιοπαλάι, Διαμαντής, Μαρκοζάνες, Φωκιανός, Μαλολλάρι 20 (1), Μουρατίδης 5 (1), Χάλαρης 2, Φύτρος Ηλ., Φύτρος Κων. 2, Βαζαίος.

Στο δεύτερο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι το Ηράκλειο είναι το ακλόνητο φαβορί  για την κατάκτηση του Γ’ ομίλου έδωσε την ευκαιρία στον Coach Πεταλωτή την δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα σε ένα πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο έτσι ώστε να κάνει ένα Crash Test με την ομάδα του.
Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από την αρχή του αγώνα κι έτσι το Ηράκλειο πήρε σχετικά εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΕ Σαντορίνης – Ηράκλειο ΟΑΑ 52-91

Διαιτητές: ΤΕΦΤΙΚΗΣ – ΓΕΡΑΝΙΟΣ

Δεκάλεπτα: 11-30, 22-54 (ημίχρονο), 30-54, 52-91.

Α.Ε.Σαντορίνης (Πεταλωτής): Γρηγοριάδης 17 (3), Μαλολλάρι 25(3), Φύτρος Ηλίας 2, Φύτρος Κώστας 4,Μουρατίδης, Φωκιανός 2, Στρίμπας, Διαμαντής 2, Βαζαίος, Παλάι, Χάλαρης.

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο παιδείας & Αθλητισμού κ Στεφανάκη Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ Ορφανό Εμμανουήλ και τον κ Αλαφούζο Βασίλη πρόεδρο του Δαππος για την άμεση ανταπόκριση και για την πολύτιμη βοήθεια τους.

  • Τον κ Ηλιόπουλο Μάριο και την ακτοπλοϊκή εταιρεία “SeaJets”
  • Την κα Νομικού Βασιλική και την επιχείρηση “Character”
  • Τον κ Μπαχαρίδη Αναστάσιο και την επιχείρηση του “Sea Side”
  • Τον κ Χαιδεμένο Μάρκο και την επιχείρηση “Canaves”
  • Τον κ Αντωνίου Κωνσταντίνο και την εταιρεία “ Επενδύσεις ανώνυμη ενεργειακή οικοδομική Κτηματική και τεχνική εταιρεία ”
  • Τον κ Νομικό Ευάγγελο και την εταιρεία “Ευάγγελος Νομικός & ΣΙΑ ΟΕ”
  • Τον κ Διαμαντόπουλο Γεώργιο & την κα Φουστέρη Ηλιού(Έλλη) και την επιχείρηση “Ατακτούληδες”
  • Tον κ Φύτρο Δημήτριο και την επιχείρηση “Παπασωτηρίου”
  • Τον κ Πρέκα Πέτρο και την επιχείρηση “Σβορώνος”
  • Τον κ Φουστέρη Γεώργιο Ηλεκτρολογος

Κλείνοντας ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας .. για την άμεση υποστήριξη τους,διότι με την πολύτιμη βοήθεια τους, στήριξαν την επιλογή των παιδιών, στήριξαν την επιλογή της ομαδας!

Αγαπητοί γονείς .. να είσαστε περήφανοι για τα παιδιά σας.. όπως είμαστε εμείς περήφανοι για τους αθλητές μας! 

Οι πρωταθλητές μας.. τα παιδιά της Σαντορίνης, είναι η ανταμοιβή όλων των προσπαθειών που γίνονται και θα γίνονται μόνο και μόνο για τα παιδιά! Οι μεγάλες ομάδες γράφουν ιστορία..και το ταξίδι συνεχίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών..διότι η Σαντορίνη παίζει δυνατά !

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares