Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 17:00

Υπέγραψε και συνεχίζει στον Άρη Σύρου ο αρχηγός Δημήτρης Παπαφωτίου

Η διοίκηση του Άρη Σύρου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συγκρότημα του Μάκη Νικολαΐδη θέλει να συνεχίσει από εκεί που, λόγω κορωνοϊού, σταμάτησε. Το Συριανό σωματείο συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς, αφού εξακολουθεί να έχει υψηλούς στόχους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης θέλει να δει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

Ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινά με μία σημαντική συμφωνία, αφού στον Άρη Σύρου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Δημήτρης Παπαφωτίου. Οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και γι’ αυτό τα πάντα κύλησαν ομαλά. Ο παίκτης στις δηλώσεις του τονίζει ικανοποιημένος από τη συνέχιση της συνεργασία του με τον Άρη και θέλει μέσα από την δουλειά που θα γίνει να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.

Η ανακοίνωση του Άρη Σύρου

"Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης με χαρά ανακοινώνουν την συνέχεια της συνεργασίας με τον Δημήτρη Παπαφωτίου. Ο Αθλητής μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρος έδωσε τη θετική του απάντηση και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Ο Παπαφωτίου είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Σύρου καθώς έχει περάσει κι από τις δύο ομάδες του νησιού όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αγωνίσθηκε στην Ερμούπολη τη σεζόν 2012 -2013 και στη συνέχεια για δύο χρόνια από το 2013 έως και το 2015 ήταν στην ομάδα μας. Από εκεί και πέρα έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Φιλαθλητικό Α.Ο. (2018-19), Πορφύρα (2016-17) και Ηλυσιακό δύο φορές (2006-07 και 2015-16).

Από την πλευρά του ο αθλητής μετά την ανανέωση με την ομάδα μας τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Σύρου. Μετά την περσινή χρονιά αποχής λόγω Κορονοϊού, είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες και τους στόχους που είχαμε θέσει ως ομάδα. Ελπίζω ο κόσμος να επανέλθει το συντομότερο στα γήπεδα για να μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες από κοντά και όλοι μαζί να γιορτάσουμε τις επιτυχίες της ομάδας μας»".

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares