Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:03

Πολύ κοντά στην επιστροφή στον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Νίκος Μυλωνάς

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΚ μπορεί ελέω… κορονοϊού να μην “κατέβηκε” στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, όπως και τα υπόλοιπα σωματεία του νομού στην κατηγορία αυτή, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας του νησιού της Αριάδνης έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την επόμενη.

Αν η πρόσληψη του Μάριου Ονάσογλου στην τεχνική ηγεσία ήταν η αρχή, οι επόμενες κινήσεις προμηνύουν μήνυμα πως ο Πανναξιακός έχει βάλει μοναδικό στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα μπασκετικά στέκια της Νάξου, στον Πανναξιακό είναι πολύ κοντά στο… μπαμ με την απόκτηση του Νίκου Μυλωνά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και πιθανότατα θα έχουμε έπειτα από τρία χρόνια την μεγάλη επιστροφή.

Ο έμπειρος σέντερ που μαζί με τον Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Καλαβρό και Παναγιώτη Πολίτη πήραν το καλοκαίρι του 2018 την απόφαση να μετακομίσουν στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και οδήγησαν τον σύλλογο της ορεινής Νάξου στις εθνικές κατηγορίες, φαίνεται πως επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά κι αποτέλεσε και αρχηγός της για πολλά χρόνια.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες και ο Νίκος Μυλωνάς φορέσει ξανά την “κυανόλευκη” φανέλα με την Πορτάρα στο μέρος της καρδιάς.

MILONAS 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares