Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 10:32

Μεγάλο βήμα για τον Γιάννη Αλιπράντη, προπονήθηκε στην Αθήνα με Ολυμπιακό Πειραιώς και Πανιώνιο

Η παραγωγή ταλέντων στην Πάρο φαίνεται πως συνεχίζεται και οι άνθρωποι που είτε διοικητικά, είτε προπονητικά πασχίζουν για το άθλημα, νοιώθουν να δικαιώνονται.

Έπειτα από την πολύ καλή παρουσία που είχε ο Αλέξανδρος Θωμόπουλος στο φετινό πρόγραμμα του Προμηθέα Πατρών , άλλος ένας ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής του ΑΟ Πάρου και συνάμα ο έτερος αρχηγός του εφηβικού τμήματος των “κυανόλευκων”, ο Γιάννης Αλιπράντης έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα.

Ο νεαρός άσος, βρέθηκε το τριήμερο 9,10,11 Ιουλίου στην πρωτεύουσα όπου και πήρε μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Την Παρασκευή (9/7) προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον προπονητή των ακαδημιών των “κυανέρυθρων”, τον Νίκο Κοψιά και το Σάββατο (10/7) φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα στο κλειστό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας παίρνοντας μέρος στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και προπονητή των ακαδημιών του πειραϊκού συλλόγου, τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Το όνειρο του Αλιπράντη έγινε πραγματικότητα. Ήρθε στην Αθήνα κι έφυγε για την Πάρο με τις καλύτερες των εντυπώσεων και τις αποσκευές του γεμάτες από πολύτιμες εμπειρίες, ενώ και οι προπονητές που τον εκγύμνασαν είπαν για εκείνον τα καλύτερα λόγια.

Άλλωστε, αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των  “κυανόλευκων” και πρόκειται για έναν από τους αθλητές του κυκλαδίτικου συλλόγου που έχει αναδείξει ο προπονητής του, ο Θοδωρής Καζακίδης και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει αρκετοί αθλητές από το σωματείο.

Μεταξύ αυτών, ο Παντελής Καλακώνας που αγωνίστηκε στον ιστορικό Έσπερο, ο Αργύρης Δεκαβάλας που πήγε στον Μίλωνα, ο Δημήτρης Παπαχατζής που έπαιξε στην Β’ εθνική με την ομάδα του Τρίτωνα, ο Μάριος Σκιαδάς στον Πανιώνιο και φυσικά οι αδερφές Μαρία και Βασιλική Καλακώνα που την περυσινή σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της Ολύμπια Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares