Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 22:47

Περιστεριώνας για τις Κορασίδες του: Είσαστε πρότυπο ομάδας με όλη τη σημασία της λέξης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την παρουσία της ομάδας Κορασίδων εξέδωσε η διοίκηση του Περιστεριώνα Τήνου δηλώνοντας την υπερηφάνεια της για τα κορίτσια.

Αναλυτικά:

Οι Κορασίδες μας κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των Κυκλάδων μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Άνδρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που μετά από μήνες απραξίας επέστρεψαν στο γήπεδο για το μπάσκετ που τόσο αγαπάνε αλλά και στον προπονητή τους κο Παναγιώτη Σιώτη που πίστεψε σε αυτά τα παιδιά και καλλιέργησε το ταλέντο τους από τα πρώτα τους χρόνια που ήρθαν στην ομάδα.

Πολλά μπράβο και στα κορίτσια μας που τραυματίστηκαν σοβαρά στους προηγούμενους αγώνες αλλά με αυταπάρνηση νίκησαν τον πόνο και έδωσαν τη ψυχή τους για τον Περιστεριώνα μας.

Τεράστια συμβολή στην ταχεία τους αποκατάσταση είχε η φυσικοθεραπεύτρια κα Κατερίνα Σελέντη. Η παρουσία της στην άκρη του πάγκου στους αγώνες μας δίνει μια ανεκτίμητη ασφάλεια που ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να την εκφράσει.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας έστω και από μακριά, όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το γήπεδο πανηγυρίσαμε μαζί, γελάσαμε και κλάψαμε μαζί χάρη σε αυτά τα παιδιά. Στα δύο τελευταία F4 αυτό δεν μπορούσε να γίνει με φυσική παρουσία αλλά η αγάπη σας περνούσε την οθόνη και μας έδινε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Κορίτσια σκουπίστε τα δάκρυα, τα μάτια δακρύζουν και στη χαρά και στη λύπη και τα δικά μας τα έχετε πλημμυρήσει με δάκρυα υπερηφάνειας και χαράς τόσα χρόνια. Είσαστε πρότυπο ομάδας με όλα αυτά που τη χαρακτηρίζουν, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα, τη φιλία και το πάθος, είσαστε το πρότυπο για τις μικρές παγκορασίδες της ομάδας μας που περιμένουν να πάρουν τη σκυτάλη. Για εσάς που μεγαλώσατε δεν τελειώνει το μπάσκετ εδώ, η ομάδα του Γυναικείου σας περιμένει γιατί το αξίζετε. Εκεί θα ξανασυναντηθούμε για νέες συγκινήσεις, νέα όνειρα και νέες επιτυχίες.

Κορίτσια σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares