Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 12:21

Παναγιώτης Σιώτης: Ας κερδίσει ο καλύτερος, να είναι μία ακόμη γιορτή του κυκλαδίτικου μπάσκετ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του πρωταθλήματος στην κατηγορία των κορασίδων έχει ξεκινήσει και στον Περιστεριώνα αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη, η ομάδα τους βρίσκεται εκεί.

Όπως και τις τρεις προηγούμενες, σε Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο που ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, έτσι και φέτος οι Τηνιακές θα επιδιώξουν να πράξουν το ίδιο με αντίπαλο αυτή τη φορά, έναν γνώριμό τους από την φάση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου, τον ΑΟ Άνδρου.

Πρωτεργάτης αυτών των επιτυχιών του σωματείου του νησιού της Μεγαλόχαρης, ο Παναγιώτης Σιώτης. Ο νεαρός τεχνικός του Περιστεριώνα και αρχηγός μέχρι την περυσινή σεζόν της ανδρικής ομάδας δεν είναι ένας προπονητής… φανφάρας. Είναι γενικά, πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήπιος, συγκαταβατικός και με ευγενική διάθεση. Προάγει τα θετικά, όπου υπάρχουν και δεν εστιάζει εύκολα στα αρνητικά, εκτός εάν είναι… φωναχτά αυτά. Κάθε λόγος του είναι μελετημένος και προσεγμένος και αυτό οφείλεται και στο ήπιο της ιδιοσυγκρασίας του, η οποία δεν είναι για… πολλά λόγια.

SIOTIS TIME

Ο Σιώτης μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά για τη συμμετοχή του Περιστεριώνα στον τελικό των κορασίδων επισημαίνοντας πως ιδιαίτερη χαρά του είναι η επιστροφή των νεαρών αθλητών και αθλητριών στα γήπεδα μετά την πολύμηνη απουσία τους λόγω της καραντίνας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια θα αγωνιστούμε σε ένα τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σιώτης και πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος για όλους μας με την πολύ μεγάλη αποχή, αλλά είμαστε πάλι εδώ να βλέπουμε τα παιδιά να αγωνίζονται κι αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία!!!».

Αναφερόμενος στην τελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν, με τον ΑΟ Άνδρου τόνισε: «Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.  Να είναι ακόμη μία γιορτή του κυκλαδίτικου μπάσκετ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άνδρου που θα αγωνιστεί στον τελικό και καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares