Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 11:31

Κυριάκος Μουστάκας: Παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι κόποι μας στο τέλος δικαιώθηκαν

Η υπομονή του μπορεί να έφτασε στα όρια της, αλλά επειδή η υπομονή είναι αρετή, στο τέλος δικαιώθηκε. Η προσμονή του για την επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων δικαιώθηκε. Και με το παραπάνω!

Είδε τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής των κορασίδων και των παίδων, να προκρίνονται στους τελικούς των αντίστοιχων κατηγοριών για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία του συλλόγου και όπως είναι φυσιολογικό δεν παύει να κάνει όνειρα για… κούπα! Εύκολο, ή δύσκολο όλα θα φανούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Ο πρόλογος των 82 λέξεων ανήκει στον Κυριάκο Μουστάκα. Τον προπονητή του ΑΟ Άνδρου. Είναι γνωστό ότι ο Μουστάκας είναι ένας προπονητής που ζει το μπάσκετ με πολύ πάθος και μεγάλη ένταση. Όσο ήπιων τόνων άνθρωπος είναι γενικά, τόσο εύκολα μπορεί να... τρελαθεί αν δει κάτι από τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριές του που δεν του αρέσει. Κάτι που οι παίκτες και οι παίκτριες των “κυανόλευκων” έχουν διαπιστώσει, αλλά δεν παύουν να τον εκτιμούν ως προπονητή και να τον αγαπούν ως άνθρωπο.

210088702 3125935157637150 561078773976138656 n
Λίγες ώρες πριν την “διπλή” μάχη των τμημάτων του στους τελικούς των κορασίδων με αντίπαλο τον Περιστεριώνα Τήνου και των παίδων κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης, ο Κυριάκος Μουστάκας μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καταφέραμε φέτος παρόλο τις αντίξοες συνθήκες να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι που τερματίσαμε τρίτοι και να βρεθούμε στους τελικούς των πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουστάκας και πρόσθεσε: «Τα αγόρια και τα κορίτσια έχουν δουλέψει σκληρά μετά την καραντίνα, αλλά και πριν από αυτήν, μέσα στην ζέστη, το κρύο και την βροχή και με τα τμήματα να αδυνατούν να προπονηθούν μαζί λόγω των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων που έχουμε στο νησί. Οι κόποι τους δικαιώθηκαν ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες που έχουν κλειστά γυμναστήρια».

Και κατέληξε: «Τέλος, εύχομαι να γίνουν ωραίοι μπασκετικά τελικοί και να το ευχαριστηθούν όλα τα παιδιά».

KORASIDES 2020 2021

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares