Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 12:50

Ελένη Κοντιζά: «Στηρίζουμε τον αθλητισμό, δημιουργούμε τις βάσεις για τη Νέα Γενιά»

Η εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά μέσα από το προσωπικό της προφίλ στα μέσα μαζικής δικτύωσης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP.


Η σχετική τοποθέτηση

Στιγμές γεμάτες χαμόγελα και δυνατές συγκινήσεις, δράση και εμπειρία για τα παιδιά από τους μετρ του είδους και μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μάς γέμισε το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP που διοργάνωσε ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Φλεβαράκης, Ελένη Καπογιάννη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Λολίτα Λύμουρα και Όλγα Χατζηνικολάου ήταν εδώ, χάρισαν στα παιδιά μοναδικές στιγμές και μοιράστηκαν μαζί τους πολύτιμα μυστικά της πορτοκαλί θεάς. Η χαρακτηριστική φωνή του Βασίλη Σκουντή γέμισε το γήπεδο, ενώ ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Πηλοϊδης σφύριξε τον αγώνα της λήξης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προσκεκλημένους μας για την συμμετοχή τους και σε όσους στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίηση του Camp, τον Αντιδήμαρχο Ιάκωβο Δακτυλίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκο Βιγλιάρη, την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον πρόεδρο Δημήτρη Μπάλλα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Γιώργο Ρουσουνέλο, τους συνδιοργανωτές μας ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων, τον Κωνσταντίνο Μπισιτζάνο και την Ελένη Ξεβγένη, τον ΑΟ Μυκόνου, την Ελένη Μουζάκη, τον Χαράλαμπο Μαρτη, την Αντωνία Γεωργίου, και ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας Mykonos by Gryparis, Ταβέρνα "ο Τάσος", Roca Cookery, Nice & Easy, Μπούμπουλο, Blu blu, Pita Wrap και το Koutsoukos Foods Bazaar.
Μπορεί το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP να αποτελεί πλέον παρελθόν, όμως ήταν το πρώτο βήμα μιας προσπάθειας που στόχος μας είναι να συνεχιστεί, να επεκταθεί και να δώσει τη σκυτάλη και σε άλλα αθλήματα.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό, δημιουργούμε τις βάσεις για τη Νέα Γενιά. Τα καλύτερα έρχονται.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares