Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 10:31

Δεν κατεβαίνει το παιδικό του ΑΠΑΣ στον ημιτελικό, περνάει “αέρα” στον τελικό ο ΑΟ Άνδρου

Χωρίς… αντίπαλο περνάει στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων ο ΑΟ Άνδρου! Ο προγραμματισμένος για σήμερα στις 12μ. Πέμπτη (8/7) πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στο σωματείου του βορειότερου νησιού του νομού και τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” δεν θα διεξαχθεί, αφού χθες αργά το βράδυ η ομάδα της ορεινής Νάξου ενημέρωσε με έγγραφό της πως δεν θα …κατέβει στο ματς του κλειστού γυμναστηρίου “Τήνια 1895”.

Μία πληροφορία που κυκλοφορούσε στα μπασκετικά στέκια από το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουλίου, εν τέλει επιβεβαιώθηκε κι έτσι μόνο η αναμέτρηση στο κλειστό της Μάρπησσας ανάμεσα στην ΑΕ Σαντορίνης και τον Περιστεριώνα Τήνου θα διεξαχθεί που έχει οριστεί για τη 1:00 μ.μ.

Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες πως οι άνθρωποι των Φαναρίων έστειλαν ειδοποίηση ότι υπάρχει ένα θετικό κρούσμα και ήταν εν αναμονή του ΕΟΔΥ μήπως χρειαστεί να μπει και η υπόλοιπη ομάδα σε καραντίνα. Έτσι, ζήτησαν από την ΕΣΚΚ αναβολή του ημιτελικού κι ενημέρωσαν πως αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά τους δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τήνο.

Η Ένωση από την πλευρά τους τους ενημέρωσε ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν μπορεί να δώσει αναβολή, αφού πρέπει να υπάρξουν τρία κι όχι ένα κρούσμα.

Τελικά, οι Ναξιώτες ενημέρωσαν εγγράφως πως δεν παραστούν στον σημερινό ημιτελικό κι έτσι ο Συριανός διαιτητής Άγγελος Σαμοθράκης θα κλείσει το φύλλο αγώνα με σκορ 20-0 υπέρ της Άνδρου, η οποία παίρνει την αυτόματη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία του συλλόγου.

PAIDES 2021

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares