Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 16:03

Τζάμπολ με μεγάλες μάχες στους ημιτελικούς του παιδικού της ΕΣΚ Κυκλάδων

Η ώρα των ημιτελικών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων έφτασε… Μία ημέρα μετά την διεξαγωγή των αναμετρήσεων των κορασίδων, σε δύο διαφορετικά νησιά, σε δύο διαφορετικά γήπεδα, αρχίζει η τελική φάση των παίδων, με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων των Κυκλάδων.

Η “καρδιά” των παίδων θα… κτυπάει στην Τήνο και στην Πάρο, αφού θα γίνει γνωστός ο πρωταθλητής Κυκλάδων, ο οποίος στη συνέχεια θα εκπροσωπήσει τον νομό στην προκριματική φάση (Γ’ όμιλος) του πανελληνίου πρωταθλήματος.
ΑΟ Άνδρου, ΤΑΚ Περιστεριώνας, ΑΕ Σαντορίνης και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” θα διεκδικήσουν την πρόκριση με τις έδρες και τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των τελικών να αποφασισθούν ανάλογα με τις ομάδες που θα προκριθούν.

Όπως κάθε χρόνο οι ημιτελικοί αναμένεται να είναι αμφίρροποι και θα κριθούν λογικά στις λεπτομέρειες. Στο νησί της Μεγαλόχαρης και στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” στις 12μ. ο πρωτοπόρος του Α’ ομίλου, ο ΑΟ Άνδρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελική φάση θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Β’ ομίλου και κάτοχο του τίτλου την περυσινή αγωνιστική σεζόν ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε τους εναπομείναντες εξ αναβολής αγώνες που είχε στο πρόγραμμά του.

Στον άλλο ημιτελικό, 27 ναυτικά μίλια νοτιότερα από την Τήνο, στην Πάρο και στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας διεξάγεται στη 1:00 μ.μ. ο δεύτερος ημιτελικός. Αντίπαλοι, η πρωτοπόρος του Β’ ομίλου και αήττητη στην φάση των ομίλων, η ΑΕ Σαντορίνης απέναντι στον “παλιό” σε τέτοιες διοργανώσεις, τον Περιστεριώνα Τήνου, ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση του Α’ ομίλου ισόβαθμος με τον ΑΟ Άνδρου, με τους Ανδριώτες να έχουν την υπέρ τους διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι νεαροί αθλητές των Κυριάκου Μουστάκα, Παναγιώτη Αθανασιάδη, Χάρη Πεταλωτή και Αντώνη Βιδάλη εμφανίζονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η δίψα τους για την επιστροφή στην κανονικότητα ξεχείλιζε τόσο από τους επίσημους αγώνες που έδωσαν μετά τη διακοπή, όσο και στις προπονήσεις τους παρά την αφόρητη ζέστη της περιόδου.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (8/7):

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “THNIA 1895” (12:00): ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ – ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μαρουδιάς, Σαμοθράκης).

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ (13:00): ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ – ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παπαδημητρόπουλος, Σιάτης).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares