Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 16:14

Ξεκινάει η μάχη των ημιτελικών των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων με φόντο τον τελικό

Οι ημιτελικοί των κορασίδων ξεκινούν την Τετάρτη 7 Ιουλίου με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις και με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Κυκλάδων.

Μετά τη φετινή περιπέτεια με την πανδημία του κορονοϊού να έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους στον κατά γενική ομολογία δυσκολότερο νομό της χώρας μας.

Η “καρδιά” του κυκλαδικού πρωταθλήματος θα… κτυπάει την Τετάρτη 7 Ιουλίου στην Τήνο, όπου οι τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδες, ο οικοδεσπότης Περιστερώνας, ο ΑΟ Άνδρου, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και ο ΑΟ Πάρου θα διεκδικήσουν την πρόκριση με τις έδρες και τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των τελικών να αποφασισθούν ανάλογα με τις ομάδες που θα προκριθούν.

Στις 12μ. στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895”, στον πρώτο ημιτελικό ο δεύτερος του Α’ ομίλου και φιλόδοξος φέτος, ο ΑΟ Άνδρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του Β’ ομίλου τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, που πήρε την πανηγυρική πρόκριση στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τη μεγάλη νίκη του επί του ΑΟ Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου.

Τέσσερις ώρες αργότερα, ο κάτοχος του περυσινού τίτλου και οικοδεσπότης Περιστεριώνας Τήνου που θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον ΑΟ Πάρου που πήρε τη 2η θέση του Β’ ομίλου μετά τις σπουδαίες δύο συνεχόμενες νίκες με ΑΕ Σαντορίνης εκτός και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” εντός.

Οι νεαρές αθλήτριες των Κυριάκου Μουστάκα, Παναγιώτη Αθανασιάδη, Παναγιώτη Σιώτη και Γιώργου Ζαμπακόλα εμφανίζονται έτοιμες από καιρό για τις αναμετρήσεις αυτές. Η δίψα τους για την επιστροφή στην κανονικότητα ξεχείλιζε τόσο από τους επίσημους αγώνες που έδωσαν μετά τη διακοπή, όσο και στις προπονήσεις τους παρά την αφόρητη ζέστη της περιόδου.

Φαβορί σίγουρα δεν υπάρχουν, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το πρώτο τζάμπολ των ημιτελικών. Όπως είναι γνωστό η πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος από 17 έως 21 Ιουλίου στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο Γ’ όμιλο τις αντίστοιχες ομάδες της ΤΕ Δωδεκανήσων (Ηρακλής 2000), Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), της ΤΕ Λέσβου (Ολυμπιάδα Μήθυμνας), της ΤΕ Χίου και της ΤΕ Σάμου για μία θέση στο Final-6.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (7/7):

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “THNIA 1895” (12:00): ΑΟ Άνδρου – ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια (Πασχάλη, Καραμπατζάκης)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “THNIA 1895” (16:00): ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Σαμοθράκης, Οικονόμου)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares