Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 00:16

“Κλείνει” τον σούπερ “μπομπέρ” Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς o ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Μια σπουδαία κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades”, η ομάδα της ορεινής Νάξου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς!

Μία κίνηση που αν επιβεβαιωθεί σίγουρα θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου, αφού όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο του αθλήματος πρόκειται για έναν εντυπωσιακό παίκτη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων το 2015 (σ.σ. στον τελικό της 2 Αυγούστου στο κατάμεστο κλειστό του Βόλου κόντρα στην Τουρκία (64-61) τελείωσε το ματς με 8 πόντους και δύο τρίποντα) έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Δούκα (Α2) και Κόροιβο Αμαλιάδας (Basket League), ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό, βοηθώντας την πρώτη σεζόν στα μέγιστα την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα με 14,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 48 εύστοχα τρίποντα, αποτελώντας έναν από τους ποιοτικότερους γκαρντ της κατηγορίας.
μιλεντίγιεβιτς

Πριν το Ψυχικό, ο 24χρονος (γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1997) και με ύψος 1μ.88εκ. ήταν εξαιρετικός και στην πορεία ανόδου του Ιωνικού Νίκαιας προς την Basket League, έχοντας 7,3 πόντους με 47% στο τρίποντο. Έτσι, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του προπονητή Λευτέρη Τσαουσίδη , πρώτη μεταγραφή του ΑΠΑΣ για τη σεζόν 2021-22 εκτός απροόπτου θα αποτελέσει ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού ήδη καταστρώνονται τα πλάνα για το… κτίσιμο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

milentigievic psychiko pagrati megali 770x480

Μία από τις πιο απίθανες φάσεις του Μιλεντίγιεβιτς που έχουν να θυμούνται οι μπασκετόφιλοι, έγινε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου του 2020 στο κλειστό του Μετς, όπου στο τελείωμα της τρίτης περιόδου στην αναμέτρηση του Ψυχικού με το Παγκράτι (83-74) για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, ο εξαιρετικός σκόρερ, που τελείωσε το ματς με 10 πόντους και δύο τρίποντα, πήρε την μπάλα και σκόραρε αρκετά πίσω από το κέντρο του γηπέδου.Ιδού η φάση:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares