Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:40

Μιχάλης Πολυτάρχου: Ο ΑΠΑΣ θα αποκτήσει ταυτότητα νικητή με τον Τσαουσίδη στον πάγκο του

Στο άκουσμα της είδησης της επικείμενης συνεργασίας του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με τον Λευτέρη Τσαουσίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν στην μηχανή αναζήτησης για να ψάξουν στοιχεία του νέου, όπως όλα δείχνουν, προπονητή της ομάδας της ορεινής Νάξου.

λευτέρης ΤσαουσίδηςΥπάρχουν, όμως και οι μυημένοι του αθλήματος, του χώρου μπάσκετ που δεν χρειάστηκε καν να μπουν στην διαδικασία αυτή. Ένας εξ αυτών, ο άνθρωπος που το όνομά του είναι ταυτόσημο με το ναξιώτικο μπάσκετ κι εκπροσωπεί επάξια το νησί της Αριάδνης στις εθνικές κατηγορίες του αθλήματος. Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολυτάρχου!

Ο Ναξιώτης γκαρντ, συνεργάστηκε με τον Τσαουσίδη στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Α2 και στην Α1 (σ.σ. στην από κάτω φωτογραφία είναι η ομάδα του Ίκαρου τη σεζόν 2009-10, με τον Τσαουσίδη να διακρίνεται πρώτος πάνω αριστερά και τον Πολυτάρχου στην από κάτω σειρά, δεύτερος από αριστερά) με τον πρώην προπονητή του ΝΕΟ Ληξουρίου και του Πανελευσινιακού να είναι συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, όπως και στις ομάδες του Χολαργού και του Κολοσσού Ρόδου.

basket team 2009 2010 ikarosΟ “Τσίου”, όπως τον αποκαλούν οι πολύ καλοί του φίλοι στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Νάξο, μίλησε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά για τον Λευτέρη Τσαουσίδη δίνοντας αρχικά την ευχή του: «Εύχομαι στον φίλο – αδερφό – Λευτέρη να έχει μία όμορφη αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλά θετικά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι το νησί θα το αγαπήσει και τον αγαπήσουν αληθινά».Τι έχει να κερδίσει, όμως, ο ΑΠΑΣ με την παρουσία του Τσαουσίδη στον πάγκο του; Ο Πολυτάρχου τόνισε: «Ο ΑΠΑΣ θα έχει μεγάλο κέρδος με την παρουσία του φίλου Λευτέρη να αποκτήσει ταυτότητα νικητή».

Likogiannis Tsaousidis

Όσο για το κύριο χαρακτηριστικό του έμπειρου προπονητή; «Έχει πολλά και μάλιστα κρυφά! Αλλά αυτό που πιστεύω ότι θα δείξει στην ομάδα είναι τόσο το πάθος, όσο και η αγάπη που έχει για το μπάσκετ».

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου θεωρεί πως θα καταφέρει ο Λευτέρης Τσαουσίδης να αφήσει το δικό του στίγμα τόσο στην ομάδα, όσο και στο κυκλαδικό μπάσκετ εάν κι εφόσον διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής τη νέα σεζόν; «Σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του. Γιατί είναι πολύ έντονος και αυθεντικός χαρακτήρας. Έχουμε δει ότι το κυκλαδικό μπάσκετ …μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares