Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 23:43

Λευτέρης Τσαουσίδης: Ο όμορφος τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ με έκαναν να πω το «ναι»

Στο πρόσωπο του Λευτέρη Τσαουσίδη φαίνεται πως κατέληξαν οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” για τον αντικαταστάτη του Μάριου Ονάσογλου στον πάγκο του ανδρικού τμήματος.

Όπως είχε δημοσιεύσει το “SportCyclades” από την Κυριακή 20 Ιουνίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ναξιώτη προπονητή καθιστούν αρκετά δύσκολη την παραμονή του στην άκρη του πάγκου της ομάδας και τη νέα σεζόν, γεγονός πως ξάφνιασε τους διοικούντες τον σύλλογο στην μεταξύ τους κουβέντα και οι οποίοι αφού δεν κατάφεραν να του βρουν λύση στο πρόβλημα αυτό κινήθηκαν προς την αντικατάστασή του.

Ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο πλάι του Άρη Λυκογιάννη σε Χολαργό και Κολοσσό Ρόδου στην Basket League, ενώ καθοδήγησε τον Πανελευσινιακό στην Β’ Εθνική αναμένεται στη Νάξο την επόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου όπου θα γνωριστεί με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου και εκτός απροόπτου θα πέσουν και οι υπογραφές.

Την περυσινή σεζόν ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε με τον ΝΕΟ Ληξουρίου μετά την 3η αγωνιστική, μία συμφωνία που τελικά που δεν ευόδωσε σε επίσημους αγώνες, αλλά διήρκεσε για μόλις τρεις προπονήσεις, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας του Νοεμβρίου διέκοψε απότομα όλα τα πρωταθλήματα πλην της Basket League κι έτσι δεν κατάφερε να στεριώσει στην Κεφαλονιά.

Για την επικείμενη συνεργασία του με την ομάδα της ορεινής Νάξου, ο Τσαουσίδης μίλησε πριν από λίγη ώρα με το “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ κοντά στην συνεργασία με τον ΑΠΑΣ, εκτιμώ πως απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί».

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων των Φαναρίων; «Έχω κάνει μεγάλο κύκλο τα τελευταία χρόνια στην προπονητική και περίμενα να δω τι θα γίνει. Δεν ήθελα να ρισκάρω και να μείνω χωρίς ομάδα, γιατί κακά τα ψέματα κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει τη νέα σεζόν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Αυτό ωστόσο που με κέρδισε και δέχθηκα την πρόταση των ανθρώπων του ΑΠΑΣ, ήταν η όμορφη προσέγγισή τους, τόσο του κυρίου Μανώλη Μπαρδάνη, όσο και του κυρίου Γιώργου Ατσαλίνου. Την προσεχή Δευτέρα εκτός απροόπτου θα μεταβώ στη Νάξο, όπου θα γνωριστώ από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας, θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και θα τους βοηθήσω να πραγματοποιήσουν το καλοκαιρινό τους καμπ».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Τσαουσίδης μπορεί να μην έχει ακόμη αναλάβει κι επίσημα το τιμόνι των “ορεινών”, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει τις προσεγγίσεις με παίκτες που πιθανόν να επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στο νησί της Αριάδνης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares