Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 20:41

Λώρης Σαλάχας: Προφυλάξτε τα παιδιά και βάλτε οι προπονητές σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σας φιλοδοξίες

Η επιστροφή στην κανονικότητα για το κυκλαδικό μπάσκετ είναι πλέον γεγονός. Η δημοσιοποίηση του προγράμματος της επανέναρξης των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των ανθρώπων των σωματείων που θα λάβουν μέρος.

Μέσω των προσωπικών τους σελίδων τα σωματεία και των προσωπικών τους προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παράγοντες και μη των συλλόγων εκδηλώνουν την χαρά τους για το γεγονός αυτό μετά την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ένας εξ αυτών, ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, ο Λώρης Σαλάχας. Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετώπιζε, ο Συριανός επιχειρηματίας επανεμφανίστηκε δημόσια και σχολίασε την ανάρτηση του προέδρου της ΑΕ Σαντορίνης, του Βαλάντη Βλαβιανού σχετικά με την επανέναρξη.

Χαρακτηριστικά ο Λώρης Σαλάχας, έγραψε:

«Ήγγικεν η ώρα που όλοι περιμέναν, ακόμα & για τους λίγους ανυπόμονους. Ενθαρρυντικό ότι όλοι οι προπονητές προτάξανε την υγεία & την ασφάλεια των αθλητών. Έννοιες που προέχουν παρά ποτέ, αφού το ζητούμενο στη παρούσα φάση δεν είναι ο πρωταθλητής αλλά η χαρά της επανεκκίνησης & της συμμετοχής (επίκαιρη όσο ποτέ). Η υγεία & ασφάλεια των αθλητών δεν τελειώνει στις προπονήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή & κατά την διάρκεια των αγώνων. Προφυλάξτε τα παιδιά & βάλτε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σας φιλοδοξίες (οι προπονητές), τα χαμόγελα τους θα είναι για φέτος ο τίτλος για όλους σας. Καλούς, υγιείς & με ασφάλεια αγώνες».

Η ανάρτηση του Βαλάντη Βλαβιανού σχετικά με την επανέναρξη: 

«Σημαδιακή ημέρα για ανακοίνωση επανέναρξης των πρωταθλημάτων! Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση και κρατούν ψηλά το άθλημα που μας εμπνέει και που θυμίζει σε όλους την πρώτη τους αγάπη.. 14 Ιουνίου 1987!»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares