Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 22:42

Αλλαγή προγράμματος, τρέχουν να προλάβουν στην ΕΣΚ Κυκλάδων

Και τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου… Από τη στιγμή που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των πανελλήνιων πρωταθλημάτων και μάλιστα σε ένα μήνα (17 Ιουλίου) θα ξεκινήσουν, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων θα έπρεπε να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να αναδείξει τους πρωταθλητές την κατηγορία των παίδων και των κορασίδων.

Την περασμένη Παρασκευή (11/6) η διοίκηση της ΕΣΚΚ απέστειλε προς όλα τα συμμετέχοντα σωματεία στα εκάστοτε πρωταθλήματά της επιστολή από την οποία ζητούσε να ενημερωθεί άμεσα εφόσον αναδειχθούν πρωταθλητές οι ομάδες αν θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η πλειοψηφία των σωματείων έδειξε ενδιαφέρον για συμμετοχή κάτι που άλλαξε τα πλάνα της ΕΣΚΚ κι έτσι το πρόγραμμα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων συμπτύχθηκε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σχεδόν ανά δύο ημέρες, με έναρξη την προσεχή Τετάρτη 16 Ιουνίου όπου θα γίνει το πρώτο τζάμπολ μετά την πολύμηνη διακοπή, θα υπάρξει παιχνίδι έτσι ώστε να “βγουν” οι ημερομηνίες των αγώνων των δύο ομίλων και στη συνέχεια να διεξαχθεί το φάιναλ φορ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Ήδη από την Κυριακή 13 Ιουνίου η ΕΣΚΚ μέσω της επίσημης σελίδας της στο διαδίκτυο (www.eskk.gr) ανακοίνωσε το προσχέδιο με τζάμπολ όπως προαναφέραμε την Τετάρτη 16 του μήνα, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον

ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και τον Πανναξιακό ΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριου του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” για το παιδικό πρωτάθλημα.

Ελπίδα όλων να πάνε όλα καλά, όλοι όσοι συμμετέχουν να είναι υγιείς, χωρίς προβλήματα, μακριά από τραυματισμούς και η μακροχρόνια αποχή να είναι απλώς μία κακιά παρένθεση σε όλο αυτό που η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα.

Εδώ θα δείτε αναλυτικά το προσχέδιο: https://eskk.gr/preschedulegameseskk/

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares