Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 11:25

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι ημερομηνίες για τις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε σήμερα ότι η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Ιουλίου στην Αθήνα και πλέον όλες οι Ενώσεις και οι Τ.Ε. θα κάνουν αγώνα δρόμου σε ένα μήνα για να αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες!

Κανονικά θα διεξαχθούν στην Αθήνα τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, παίδων, κορασίδων και νεανίδων από την Ε.Ο.Κ. Το θέμα είναι όμως ότι πλέον η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, όπως και οι υπόλοιπες Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές έχουν μπροστά τους μόλις ένα μήνα για να αναδείξουν πρωταθλητές.

Με απλά λόγια αυτό μεταφράζεται ως εξής για την ΕΣΚ Κυκλάδων… Από τις 16 Ιουνίου που αρχίζουν τα πρωταθλήματα θα γίνει αγώνες δρόμου για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις ειδικών συνθηκών, αφού στις 17 Ιουλίου οι πρωταθλητές παίδων και κορασίδων, θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα για την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα πλάνα της ΕΣΚ Κυκλάδων θα πρέπει να αλλάξουν, καθώς το προσχέδιο του προγράμματος που έχει δοθεί στα σωματεία δεν είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια της ΕΟΚ.

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων θα συμμετέχουν στο γ' όμιλο των προκριματικών φάσεων, μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, Ε.ΚΑ.Σ.Κ. (Κρήτη), Τ.Ε. Σάμου, Τ.Ε. Λέσβου και Τ.Ε. Χίου.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 17-21 Ιουλίου 2021
ΕΦΗΒΟΙ- ΝΕΑΝΙΔΕΣ: 18-22 Αυγούστου 2021

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 24- 28 Ιουλίου 2021
ΕΦΗΒΟΙ- ΝΕΑΝΙΔΕΣ: 25-29 Αυγούστου 2021

Με πληροφορίες από το dimokratiki.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares