Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 22:25

Χαζομπαμπάδες εν δράσει στην Χώρα της Νάξου

Από τις πιο δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτή, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ φίλων. Δεν είναι τυχαίες όλες αυτές οι φράσεις, οι οποίες έχουν κατά καιρούς ειπωθεί και οι οποίες θεωρούν τη φιλία ως κάτι ιερό και ασύγκριτο.

Είναι κάποιες φιλίες, τόσο στέρεες και άδολες, που μακροημερεύουν , όπως αυτή του Νίκου Μυλωνά και του Σπύρου Μάκαρη. Η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι ο αδιάρρηκτος κρίκος για αυτή τη φιλία.

Μία φιλία που κρατάει από το μακρινό 2000, όταν αντάμωσαν στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ. Μέσα σε αυτά τα 21 χρόνια “δέθηκαν” μεταξύ τους και μαζί με τους Παναγιώτη Καλαβρό και Παναγιώτη Πολίτη αποτέλεσαν τους “Fanastic 4” του ναξιώτικου μπάσκετ.

21 χρόνια μετά και Μυλωνάς και Μάκαρης παντρεύτηκαν τις εκλεκτές της καρδιάς τους, την Βαγγελίτσα και τη Μαρία αντίστοιχα και απέκτησαν και παιδάκια. Πλέον, στον κεντρικό δρόμο της Χώρας της Νάξου εκεί που τους έβρισκε κανείς μετά από νίκες και ήττες της ομάδας τους, σουλατσάρουν παρέα με τα καροτσάκια των μωρών τους και εξακολουθούν να μιλούν για τα μπασκετικά δρόμενα του νησιού, του νομού, αλλά και για τις αγαπημένες τους ομάδες, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Κάτι που έκαναν και τα τελευταία χρόνια, αλλά πιο… ελεύθεροι κι ωραίοι πριν έρθουν τα… οικογενειακά βάρη που μπροστά στα τόσα κύπελλα που έχουν σηκώσει στην μέχρι τώρα καριέρα τους, αξίζουν περισσότερο από ένα πρωτάθλημα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares