Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 00:12

Είπαν το «ναι» κι ετοιμάζουν βαλίτσες για Μύκονο οι πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού

Με πολύ μεγάλη χαρά δέχθηκαν την ιδιαίτερα τιμητική προσφορά του Νίκου Σαχά, ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου για δωρεάν διαμονή τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του “SportCyclades” και του συνεργάτη μας, του Ιωάννη Νοταρά ήδη κάποιες αθλήτριες του “τριφυλλιού” επικοινώνησαν με τον γνωστό για τα παναθηναϊκά του αισθήματα επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του “Sahas Suites” στο νησί των Ανέμων και του είπαν το «ναι», ώστε να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.

pao ole

Από την πλευρά του, μιλώντας στο “Panathinaikos24.gr” ο Νίκος Σαχάς, πατέρας των δύο καλαθοσφαιριστών του ΑΟ Μυκόνου, του Γιάννη και του Γιώργου εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν ώστε να πάρει την απόφαση να κάνει αυτό το δώρο στις “πράσινες” της Ελένης Καπογιάννη:

«Ήθελα να κάνω ένα δώρο στην ομάδα και αμέσως μετά την κατάκτηση, ήρθα σε επαφή με τον Σωτήρη Πανταλέων, όπου και του μετέφερα αυτή την επιθυμία μου. Το έχω κάνει και πρόσφατα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα στους βόλεϊ ανδρών (σ.σ. χαρακτηριστική η από κάτω φωτογραφία), αλλά και τη δεκαετία του ‘80, στην ομάδα μπάσκετ, τότε που είχε προπονητή τον Μιχάλη Κυρίτση και είχε πάρει τίτλο κόντρα στον Άρη».


vol mykΑναφερόμενος για τις φιλικές σχέσεις που έχει με τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Οι φιλικές μου σχέσεις με τις διοικήσεις τόσο στο μπάσκετ, όσο και στον ερασιτέχνη είναι διαχρονικές. Είχα πολύ καλές επαφές με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο (σ.σ. στην από κάτω φωτογραφία ο Νίκος Σαχάς διακρίνεται μπροστά από τον Αργύρη Παπαπέτρου με το μαύρο πέτσινο μπουφάν). Επίσης να σου αναφέρω πως ήξερα και τον Γιάννη Μαλακατέ τον πατέρα του σημερινού προέδρου του ερασιτέχνη. Μεγάλωσα μέσα στον Παναθηναϊκό και αυτό συνεχίστηκε ακόμα και αργότερα που έκανα τη δική μου οικογένειά.

sax pao

Έζησα για πολλά χρόνια στους Αμπελοκήπους κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου και έζησα από πολύ κοντά την πορεία που είχε η ομάδα στο Ουέμπλεϊ το 1971. Τα παιδιά μου έχουν ασχοληθεί ερασιτεχνικά με διάφορα αθλήματα στον Παναθηναϊκό και είναι πιο κοντά στο σύλλογο από εμένα».

Για το αν μελλοντικά θα ήθελε να εμπλακεί πιο ενεργά στον ερασιτέχνη: «Παλιότερα βοηθούσε πολύ διάφορα τμήματα, δεν θέλω να φαίνομαι αλλά είμαι παρόντας όπου μου ζητηθεί να συνδράμω. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων όπως σας είπα δεν είμαι και τόσο κοντά στην ομάδα, αλλά παραμένω έστω και από μακριά ενεργός.

pan pan

Όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, βρίσκομαι πάντα στο γήπεδο κοντά σε όλα τα τμήματα, όχι μόνο στους αγώνες που δίνει στην Αθήνα. Παλαιότερα ταξίδευα πολύ και στο εξωτερικό για να είμαι κοντά στην ομάδα. Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο και λόγω της κατάσταση δεν τα κατάφερα, αλλά σίγουρα θα είμαι δίπλα από τη νέα σεζόν».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares