Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 11:39

ΑΟ Ερμούπολης: Το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ώρες προπονήσεων

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις ώρες προπονήσεων ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Ερμούπολης.

Ο ΑΟ Ερμούπολης ανακοινώνει ότι μετά από πάνω από έξι μήνες απραξίας, επανεκινούν στις 17.05.2021 οι προπονήσεις καλαθοσφαίρισης του σωματείου μας στις εγκαταστάσεις του ΑΚΔΕ.

Η πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα, καθώς και η υγειονομική κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπουν τον εφησυχασμό και για αυτό το λόγο ο σύλλογός μας προτίθεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε η επαναδραστηριοποίηση των παιδιών μας να είναι όσο πιο ασφαλής και ανώδυνη είναι δυνατόν, ακολουθώντας πάντοτε όλα τα απαραίτητα και σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.

Παρά τη δυνατότητα χρήσης κλειστών γηπέδων από τις 17.05.2021, ο σύλλογός μας θα επαναδραστηριοποιηθεί μέχρι νεωτέρας μόνο στα ανοικτά γήπεδα του ΑΚΔΕ. Οι ιατρικές βεβαιώσεις που προσκομίστηκαν στην αρχή της χρονιάς εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ. Παρ’ όλα αυτά εάν κάποιος αθλητής έχει εν τω μεταξύ ασθενήσει από Covid-19 η επανεξέτασή του από ιατρό είναι επιβεβλημένη.

Ο εβδομαδιαίος προληπτικός έλεγχος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις προπονήσεις, όπως ισχύει και για την παρακολούθηση των μαθημάτων στο σχολείο. Τα παιδιά είναι απαραίτητο να προσκομίζουν πριν την 1η προπόνηση της εβδομάδας αντίγραφο της δήλωσης του αποτελέσματος του self-test που χρησιμοποίησαν για την προσέλευσή τους στο σχολείο. Οι βεβαιώσεις θα συλλέγονται από τον υπεύθυνο Covid-19 της ομάδας.

Για τα παιδιά αγωνιστικών κατηγοριών (παίδων – κορασίδων – εφήβων), οι οποίοι υποβάλλονται σε self-test εβδομαδιαίως είναι απαραίτητη η διεξαγωγή rapid test ανά δύο εβδομάδες.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται μόνο οι αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο με μάσκα και να φεύγουν από το γήπεδο επίσης με μάσκα.

Σας γνωρίζουμε επιπρόσθετα ότι κατά την πρώτη περίοδο των 2 εβδομάδων επιτρέπονται μονό προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικής, όχι δηλαδή́ ομαδικό́ παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει τόσο για την πρόληψη πιθανής εξάπλωσης του ιού, όσο και για την πρόληψη τραυματισμών μετά από μήνες απραξίας. Οι προπονήσεις δε θα διαρκούν περισσότερο από μία ώρα. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμών παιδιών μέσα στο γήπεδο είναι 20 παιδιά, τα οποία θα είναι χωρισμένα σε δύο ισάριθμα τμήματα (ένα σε κάθε καλάθι), χωρίς αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Οι ημέρες και ώρες προπονήσεων επί του παρόντος είναι

Δευτέρα - Τετάρτη
Ακαδημίες
17:00-18:00
-

Παίδες - έφηβοι – κορασίδες
18:00-19:00

Υπεύθυνος Covid-19 της ομάδας έχει οριστεί ο κ. Γεώργιος Καρακατσάνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares