Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 12:09

Αύριο Δευτέρα 17/5 στο γήπεδο η ΑΕ Σαντορίνης (Η διαδικασία και το πρόγραμμα των προπονήσεων)

Την διαδικασία που θα ακολουθείται για τη συμμετοχή στις προπονήσεις, αλλά και το πρόγραμμα δημοσιοποίησε η ΑΕ Σαντορίνης, που επανέρχεται από αύριο Δευτέρα 17/5 στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και μέλη του Συλλόγου,

Η επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας μας είναι γεγονός αρχής γενομένης από την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 με την έναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές από 7 έως 18 ετών. (Έτη γέννησης 2003 έως 2014)

Η διαδικασία επιστροφής θα γίνει με αυστηρή τήρηση των οδηγιών και συστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ.

Α. Προσκόμιση δήλωσης αποτελέσματος του self test του σχολείου και Rapid test!

  • Για τους αθλούμενους άνω των 13 ετών και για όλους τους αθλητές που έχουν αγωνιστικό δελτίο  θα προσκομίζεται η δήλωση αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση & Rapid test ανά 2 εβδομάδες.
  • Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας,  θα προσκομίζεται η δήλωση αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση.

Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Πριν από την πρώτη προπόνηση θα συμπληρώνεται το παρακάτω έντυπο:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

Β. Υπογραφή στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων του γηπέδου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΠΠΟΣ θα καταγράφονται κατά την είσοδο και έξοδό τους οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε κάθε προπόνηση και θα προσκομίζουν αντίγραφο του αποτελέσματος του test.

Για τους ανήλικους αθλητές στην κατάσταση εισερχομένων πριν από την έναρξη κάθε προπόνησης θα πρέπει να υπογράφει γονέας, κηδεμόνας ή ενήλικος συνοδός με την ταυτότητά του.

Γ. Νέο πρόγραμμα προπονήσεων από 17.05.2021

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα διεξαχθούν στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΠΠΟΣ και στο ανοιχτό γήπεδο του Καμαρίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

We are back Final scaled

Παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα κ Βλαβιανός Νίκος 697 0828787 , κ Πεταλωτής Χάρης 697 4737057 ώστε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας και να ενημερωθούν για το τμήμα που θα ενταχτεί ο κάθε αθλητής – αθλήτρια!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και θα ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares