Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 11:38

Τις προθέσεις των σωματείων περιμένει μέχρι την Δευτέρα (17/5) η ΕΣΚ Κυκλάδων

Οι …μηχανές παίρνουν μπροστά!!! Μετά από μακροχρόνια αποχή από την αθλητική δραστηριότητα, η στιγμή που όλοι περίμεναν φαίνεται πως έφτασε.

Από αύριο (17/5) Δευτέρα μανίκια σηκώνουν ξανά οι περισσότεροι εκ των προπονητών των ομάδων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με στόχο την επιστροφή στα γήπεδα και την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Ένας-ένας σύλλογος με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους αθλητές και τις αθλήτριες πως από τις 17 Μαΐου θα αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δικαιούνται να πάρουν μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα, από τα οποία προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι σύλλογοι, με υπευθυνότητα όπως πάντα και σεβόμενοι πιστά τις οδηγίες των ειδικών, θα εργαστούν ώστε τα παιδιά τους να μπορούν με ασφάλεια να μπουν στο γήπεδο με όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή πιθανότητας ύπαρξης κρούσματος του κορονοϊού και να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν ξανά, να παίξουν και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της ζητάει από τα σωματεία την πρόθεση συμμετοχών τους στα πρωταθλήματα υποδομών, γιατί εφόσον διεξαχθούν κανονικά τα πανελλήνια, θα γίνουν και τα τοπικά μέσα στο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades”, η ΕΣΚΚ ζητάει από τα σωματεία του νομού να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προσεχή Δευτέρα (17/5) στα ''μικρά'' πρωταθλήματα, στα οποία ενδιαφέρονται να αγωνιστούν και να συνεχιστούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές των δύο ομίλων. Το ενδιαφέρον μέχρι τώρα ικανοποιητικό, ενώ υπάρχουν κάποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το γήπεδο και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Τα τζάμπολ για τα τοπικά (έφηβοι, παίδες και κορασίδες) θα οριστούν ξανά εκτός απροόπτου από τις 7 Ιουνίου, ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες. Όπως είναι εύλογο, ο τρόπος διεξαγωγής θα κριθεί ανάλογα με τις συμμετοχές των ομάδων.

Προτεραιότητα θα δοθεί στα πρωταθλήματα των παίδων και των κορασίδων, ενώ στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι έφηβοι μιας και το διάστημα από 14 έως 22 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις στα λύκεια όλης της χώρας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares