Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 18:39

Το σήκωσε με καρδιά πρωταθλητή ...

FANARIA PTOTATHLITHS 2011-2012

 

Με καρδιά, ψυχή και απίστευτη ευστοχία ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια είναι πανάξια ο πρωταθλητής μπάσκετ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αφού στον καταπληκτικό τελικό, που έγινε σήμερα, επικράτησε επί του κατόχου του τίτλου Πανναξιακού ΑΟΝ με 63-65.

Σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ Νάξου ο τυπικά γηπεδούχος Πανναξιακός ΑΟΝ και η ομάδα της Απειράνθου, ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, χάρισαν άπλετο μπασκετικό θέαμα στους περίπου 500! Φίλους του μπάσκετ, που έσπευσαν στο ΔΑΚ Νάξου να παρακολουθήσουν τον τελικό, που θα αναδείκνυε τον φετινό πρωταθλητή.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είχαν και αυτοί το μερίδιο τους σε αυτή την «Γιορτή του Μπάσκετ» και έδωσαν μια καταπληκτική νότα στον μεγάλο τελικό, δημιουργώντας μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Απόλυτη κυριαρχία

Τα Φανάρια ήταν η απόλυτη κυρίαρχος ομάδα των δύο πρώτων περιόδων αφού μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκε ρυθμό και ευστοχία που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματικές ομάδες, πράγμα που στο τέλος της πρώτης περιόδου να την έφερε να προηγείται με double score (10-20).

Στην 2η περίοδο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Πανναξιακός που έδειχνε «υπνωτισμένος» δεν είχε καμία απάντηση μπροστά στους Φιλλιπουπολίτη και Χάρο, που εκτελούσαν «κατά ριπάς». Τέλος 2ης περιόδου και το όνειρο έρχεται ολοένα και πιο κοντά για τα Φανάρια (21-44).

Προσπάθησε το come back

Η χαρακτηριστική αστοχία του Πανναξιακού (21 πόντοι σε 2 περιόδους) βελτιώθηκε στην Τρίτη περίοδο όπου η ομάδα του Τάσου Βάβουλα με ένα καταπληκτικό 25-8 μπήκε και πάλι για τα καλά στο παιχνίδι με το τέλος της 3ης περιόδου να βρίσκει τις δύο ομάδες στους έξι (6) πόντους διαφορά (46-52).

Και για το τέλος η ψυχή

Στην 4η και τελευταία περίοδο τα Φανάρια ξεκίνησαν σαφώς επηρεασμένα και υποτονικά, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε ο Πανναξιακός, ο οποίος και αυτός με την σειρά του είχε φορτωθεί με φάουλ και έβλεπε τον ένα μετά τον άλλον τους βασικούς του παίχτες να αποχωρούν από το τερέν. Στο φινάλε πήγε να γίνει η ανατροπή αλλά κάπου εκεί η ψυχή επικράτησε και με την ώθηση των ''ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ φίλων'' του ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια πήρε την πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του.

Μετά την κόρνα της λήξης παίχτες, Διοίκηση και Φίλαθλοι των Φαναριών έστησαν τρελό πανηγύρι γιορτάζοντας την μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, που δίκαια κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Συνθέσεις

Πανναξιακός ΑΟΝ (Βάβουλας): Βάβουλας, Φυρογένης, Καλαβρός, Μαστρογιανόπουλος, Πολυτάρχου, Μάκαρης, Λιαρμακόπολος, Γκιέργκι, Αδελφουλάκος, Κάβουρας, Γιαούρης, Μυλωνάς.

Φανάρια (Χάρος Ν.): Φιλιππουπολίτης, Χουζούρης, Κώτσος, Τόλης, Μανδηλαράς, Ονάσογλου, Μανιός, Χάρος Ν., Βαλέττας, Χάρος Σ., Ματσούκας, Παπακωνσταντής.



Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το final four με εικόνες… Κίτρινος ο μικρός τελικός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares